Cura of Sweden Sovkudde Hybrid | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Cura of Sweden Hybrid Sovkudde i gruppen Kuddar & täcken / Huvudkuddar & sovkuddar / Storlek / Kudde 50x60 cm hos Sängvaruhuset Elgen (c-hybrid-w)
Cura of Sweden Hybrid Sovkudde
Cura of Sweden Hybrid Sovkudde
Cura of Sweden Hybrid Sovkudde
Cura of Sweden Hybrid Sovkudde
Cura of Sweden

Cura of Sweden Hybrid Sovkudde

Gör dina val nedan
 
1495 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
Utgått / Slutsåld
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten

Cura of Sweden Hybrid sovkudde kombinerar de mest eftertraktade egenskaperna en kudde kan erbjuda såsom justerbar höjd, behagligt svalkande, komfortab och allergivänlig. Kuddens ena sidan består av högkvalitativt, tryckavlastande memoryskum behandlat med kylgel. Yttertyget är av mjuk, fukttransporterande Tencel™, blandat med svalkande fiber vilket resulterar i att kudden håller en behaglig temperatur. Den andra sidan är fylld av ett allergivänligt syntetfiber som efterliknar dun. Tack vare den vadderade designen hålls fyllningen på plats, vilket resulterar i konsekvent stöd genom hela natten.

Storlek 50x60 cm.

Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Cura of Sweden Hybrid Sovkudde

  Mått
  50 x 60

  Yttertyg
  60% Tencel™ (Lyocell), 40% Nylon

  Fyllning
  Viscoelastic polyurethane, polyester

  CURA® Hybrid kombinerar de mest eftertraktade egenskaperna en kudde kan erbjuda. Den ena sidan har en dunliknande polyester-fyllning i separata rutor, medan den andra sidan har memory foam och en svalkande gelplatta. I mitten är et uttagbar kuddinsats vilket ger justerbar höjd. Den här kudden erbjuder de mesta!

  Memoryskum med kylgel
  - Behagligt svalkande - En av kuddens sidor består av ett högkvalitativt, tryckavlastande memoryskum behandlat med kylgel. Detta i kombination med ett yttertyg av mjuk, fukttransporterande tencel blandat med svalkande fiber resulterar i en behagligt svalkande effekt.

  Dunliknande fyllning
  Den andra sidan av CURA Hybrid är ett fylld av vårt komfortabla, allergivänliga syntetfiber som efterliknar dun. Tack vare den vadderande designen hålls fyllningen på plats, vilket resulterar i konsekvent stöd genom hela natten.

  Justerbar höjd
  - Uttagbar insats för anpassning - En kuddes stödnivå är avgörande för att åstadkomma komfortabel sömn, och olika sovpositioner kräver olika nivåer av stöd. Av den anledningen har vi valt att addera en uttagbar kuddinsats i mitten av kunden.
 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)