Oliver Furniture Seaside Madrass | Madrasser - Sängtillbehör |
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
rea
Oliver Furniture Seaside Madrass för vagga i gruppen Sängar / Alla Sängar / Våningssängar & Barnsängar  hos Sängvaruhuset Elgen (021860)
Oliver Furniture Seaside Madrass för vagga
Oliver Furniture

Oliver Furniture Seaside Madrass för vagga

Gör dina val nedan
 
759 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
5-15 vardagar
Lägg till i varukorg
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Den genomsnittliga nattsömnen för barn är cirka 12 timmar, under vilken de bearbetar dagens många intryck och upplevelser. En kallskumsmadrass ger den lilla kroppen alla möjligheter att återhämta sig och ladda för en ny dag full av nya äventyr.

Madrassen ger bra stöd för hela kroppen, så barnet ligger säkert och bekvämt i alla lägen. Madrassen har inga sovzoner, vilket många vuxenmadrasser har. Sömnzoner ger särskilt stöd för specifika delar av kroppen, men eftersom barn vanligtvis sover som en helikopter och vänder sig om och om igen många gånger under natten, är sömnzoner onödiga.

Små barn är ännu inte så bra på att reglera sin kroppstemperatur. Det kalla skummet med öppna porer hjälper luften att cirkulera genom madrassens kärna och transporterar bort fukt, vilket gör att barnet kan reglera kroppstemperaturen.

Damm och smuts har svårt att lägga sig i madrassen. Med ett lätttvättbart överdrag har madrassen hög hygien och är lämplig för allergiker. Om det värsta kommer till värsta kan du till och med tvätta den översta delen av det tvådelade överdraget, eftersom det kommer med en bifogad blixtlås som gör det enkelt att få av och på den Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Oliver Furniture Seaside Madrass för vagga

  Storlek:
  Bredd 40 cm
  Längd 180 cm
  Höjd 24 cm

  Madrasskärnan är gjord av Oeko-Tex-certifierat europeiskt HR kallskum, som är mycket bekvämt, andningsbart och allergivänligt, återställer enkelt sin form efter användning och har en hög bärförmåga. Volymvikt 28,5-33 kg/m3.

  Överdraget är tillverkat av GOTS-certifierad ekologisk fiskbensbomull, quiltad med ett lager Oeko-Tex-certifierade återvunna PET-fibrer.

  Det avtagbara överdraget tål maskintvätt (max 40°).

  Madrassen är tillverkad i Europa och uppfyller europeiska säkerhetsstandarder och normer. Madrassen är testad enligt säkerhetsstandarden EN 16890 och i enlighet med de europeiska brandsäkerhetsstandarderna EN 71-2 och BS 7177.
 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)