Jensen bäddmadrasser hittar du på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Jensen bäddmadrass

Jensen bäddmadrasser

Förnya din säng med en Jensen bäddmadrass! Dessa omtyckta bäddmadrasser finns i olika tjocklek, storlek och fasthet. Hitta en som justerar sin temperatur, omfamnar dig med skön mjukhet och ger precis rätt avlastning för din kropp. Din säng kommer garanterat upplevas som ny i flera år till.

Kontakta oss på Sängvaruhuset Elgen för priser, kampanjer och om du har frågor gällande sängar, bäddmadrasser och sovkomfort.

Vilken bäddmadrass är rätt för dig?

Jensens bäddmadrasser delas in i fasthetsgrad och tjocklek men finns även i varianter som justerar temperaturen – perfekt för dig som inte vill ha det för varmt när du sover.

Jensen bäddmadrass Softline 1

En bäddmadrass med 8 cm hög stoppning av luft- och fukttransporterande egenskaper. Välj vilken sida du vill sova på, den ena är profilerad för en mjukare känsla, den andra är jämn för en fastare avlastning. Du kan enkelt ta av fodralet och tvätta i upp till 60°C, för en hygienisk och fräschare säng.

Jensen bäddmadrass Softline 2

Denna bäddmadrass har en 9 cm stoppning av polyeter och lyocell för en mjuk och skön avlastning när du sover. Även med denna kan du välja mellan en fastare och mjukare sida, där den ena är profilerad och den andra jämn. Luft- och fukttransporterande tyg som enkelt tvättas.


Jensen bäddmadrass Softline 3

Med 9 cm i tjockhet på bäddmadrassen ligger du mjukt och bekvämt i sängen. Stoppningen av SoftLine ger fukt- och lufttransporterande egenskaper, vilket i sin tur ger madrassen ett längre liv. Stoppningen är även både perforerad och profilerad, du kan välja om du vill sova på den mjukare eller den fastare sidan. Med latex i madrassen blir den fräschare och renare, särskilt eftersom bakterier och kvalster inte trivs.

Jensen bäddmadrass Star Rose   

Med norsk design och mönster av stjärnor och rosetter är denna bäddmadrass en vacker skapelse. Fodralet är tillverkat med kashmir i åtanke, vilket har en skön mjukhet. Madrassen har både fukttransporterande och värmereglerande egenskaper för att ge förutsättningarna för en riktigt skön nattsömn. 10 cm i tjocklek.

Jensen bäddmadrass Tempsmart

Blir du varm när du sover? Det är ett vanligt problem som är lätt att åtgärda. Med Tempsmart bäddmadrass har du en inbyggd termostat som balanserar svängningar i temperaturen och justerar. Det ger en skön och väl avvägd värme under hela natten. Tjockleken är på 9 cm.


Varumärket Jensen

Jensen är ett norskt kvalitetsmärke och ett av de ledande varumärkena i Europa när det kommer till både sängar och madrasser. Märket grundades redan 1947 och har då som nu strävan att skapa en optimal liggkomfort för stöd och tryckavlastning. Sängarna har alltid tillverkats i norska Svelvik. Med ett zonindelat fjädersystem ligger du riktigt bekvämt i norska sängar från Jensen, år efter år.

Har du frågor?

Vi på Sängvaruhuset Elgen har arbetat med sängar, sömn och rätt komfort i mer än 20 år. Än idag levererar vi sängar och madrasser till både lyxhotell och privatpersoner, alltid med fri frakt.

Har du en fundering kring hur en bäddmadrass fungerar och vad för säng som är rätt för dig? Kontakta oss så vägleder vi dig i vårt stora sortiment av sängar och madrasser från ledande varumärken. Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)