Carpe Diem Bäddmadrasser | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Visa filter Dölj filter
Tyg
Färg

Därför är bäddmadrassen viktig

Bäddmadrassen är lika viktig för komforten som en sängbotten är för stödet. Det ska vara skönt att lägga sig i sängen efter en lång dag, oavsett om du föredrar tjocka, tunna, fasta eller mjuka bäddmadrasser. En bäddmadrass bidrar även till känslan i sovrummet, där en fluffig och lyxig variant skapar en exklusiv look – samtidigt som madrassen tryckavlastar och ger högre sovkomfort.

En bäddmadrass skyddar även resten av sängen, inte minst madrassen under. Det gör att sängen får ett längre liv. Du kan välja att byta ut bäddmadrassen efter några år för att få en ny och fräsch känsla till resten av sängen.

Ett svenskt kvalitetsmärke

Carpe Diem är ett ledande märke med exklusiva sängar, madrasser och andra sängtillbehör. Sedan starten i Bohuslän och Lysekil har sängtillverkaren tagit över hela Sverige med sina handgjorda sängar i rena naturmaterial. Alla sängar i sortimentet är döpta efter öar och platser i skärgården på västkusten, som Koster, Vindö, Malö och Marstrand. Företaget bildades redan 1995 och är numer ett av Sveriges allra främsta sängföretag. Huvudkontoret ligger fortfarande beläget i sköna Lysekil.

Ta hjälp av oss

Vi på Sängvaruhuset Elgen har över 20 års erfarenhet av sängar, skön sömn och allt däremellan. Ta hjälp av oss om du undrar något över bäddmadrasser eller sängar. Vi vägleder dig gärna genom våra kvalitetsmärken i sortimentet och hittar något som passar dig. Vi har levererat sängar och madrasser till många lyxhotell och vet vad som krävs för att en säng ska vara både riktigt skön och exklusiv.


Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)