Carpe Diem Bäddmadrasser | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Visa filter Dölj filter
Tyg
Färg

Carpe Diem bäddmadrasser

Bäddmadrasser från Carpe Diem Beds är svensk lyx som får sängen att bli mjuk och inbjudande, och framförallt hålla längre. Alla bäddmadrasser är märkta med Svanen, en nordisk ekocertifiering som visar på att madrassens material är utvald efter höga miljökrav. Detta utan att tumma på vare sig kvalitet eller komfort.

På Sängvaruhuset hittar du flera olika Carpe Diem bäddmadrasser i sortimentet. Välj den som du tycker om mest. Vi levererar helt fraktfritt ända fram till din dörr.

Olika bäddmadrasser från Carpe Diem Beds

En bäddmadrass ska göra sängen ännu mer inbjudande och skapa en omfamnande känsla när du lägger dig ned. Det är ett infriat löfte från Carpe Diem Beds som tillverkar lyxiga bäddmadrasser för hand i Sverige, Svanenmärkta och stoppade med rena naturmaterial. Fokus ligger med andra ord på kvalitet, komfort och miljön runt oss.

Carpe Diem Beds Luxury bäddmadrass

En exklusiv madrass i följsamt och mjukt material med en sval sommarsida i bomull och en varmare vintersida i ullstoppning. I mitten av madrassen möts de olika materialen mot en kärna av talalaylatex. Allt i naturmaterial utvalt för miljö och komfort.

Carpe Diem Beds Premium bäddmadrass

Med kärna av talalaylatex och quiltning av fibrer är denna madrass mjuk och skön att ligga på. Sydd med kuvertsöm och påbroderad logo. Talalaylatexen är Öko-Tex®-godkänd.  

Carpe Diem Beds Prestige bäddmadrass

En lättare bäddmadrass med vitt, stretchtyg som går att ta av och tvätta för en längre hållbarhet. Sydd med svarta kontrastband för en exklusiv, stilren känsla. Stoppade i rent naturmaterial, utvald med kvalitet och miljö i åtanke.


Därför är bäddmadrassen viktig

Bäddmadrassen är lika viktig för komforten som en sängbotten är för stödet. Det ska vara skönt att lägga sig i sängen efter en lång dag, oavsett om du föredrar tjocka, tunna, fasta eller mjuka bäddmadrasser. En bäddmadrass bidrar även till känslan i sovrummet, där en fluffig och lyxig variant skapar en exklusiv look – samtidigt som madrassen tryckavlastar och ger högre sovkomfort.

En bäddmadrass skyddar även resten av sängen, inte minst madrassen under. Det gör att sängen får ett längre liv. Du kan välja att byta ut bäddmadrassen efter några år för att få en ny och fräsch känsla till resten av sängen.

Ett svenskt kvalitetsmärke

Carpe Diem är ett ledande märke med exklusiva sängar, madrasser och andra sängtillbehör. Sedan starten i Bohuslän och Lysekil har sängtillverkaren tagit över hela Sverige med sina handgjorda sängar i rena naturmaterial. Alla sängar i sortimentet är döpta efter öar och platser i skärgården på västkusten, som Koster, Vindö, Malö och Marstrand. Företaget bildades redan 1995 och är numer ett av Sveriges allra främsta sängföretag. Huvudkontoret ligger fortfarande beläget i sköna Lysekil.

Ta hjälp av oss

Vi på Sängvaruhuset Elgen har över 20 års erfarenhet av sängar, skön sömn och allt däremellan. Ta hjälp av oss om du undrar något över bäddmadrasser eller sängar. Vi vägleder dig gärna genom våra kvalitetsmärken i sortimentet och hittar något som passar dig. Vi har levererat sängar och madrasser till många lyxhotell och vet vad som krävs för att en säng ska vara både riktigt skön och exklusiv.