Carpe Diem Säng: Upptäck exklusiva sängar | Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Visa filter Dölj filter
Produktserie
Prisnivå
Sängtyp
Sängstorlek
Färg

Carpe Diem Beds erbjuder sängar i exklusiv kvalitet, skapade för hand på den Bohuslänska kusten. Hitta din favoritsäng hos oss på Sängvaruhuset Elgen.Att välja säng kan kännas som ett svårt uppdrag – det finns så många olika varianter att välja mellan. Kanske tycker även du och din partner olika om fasthet och höjd på sängen.

Kom gärna in till Sängvaruhuset eller ring oss på 08-440 32 00 så hjälper vi till i jakten på drömsängen. När du hittat rätt säng har du dessutom fri frakt direkt hem till dörren.Carpe Diem Sängar

De många olika sängarna du har att välja på i sortimentet från Carpe Diem Beds är alla namngivna efter natursköna platser i den västkustska skärgården.

Carpe Diem Beds – Sandö

Sov skönt i en kontinentalsäng som ger dig en känsla av ljuv viktlöshet. Sandö är en premiummodell med välkänd liggkomfort men har förutom det även en klassisk design för det tidlösa hemmet. Sov gott året om i en säng skapad för avslappning och sömn.

Carpe Diem Beds – Härmanö

Kontinentalsängen Härmanö ger dig maximal komfort med sitt unika Contour Pocket System för tryckavlasning av hela kroppen. Designen är stilren och säker i sitt uttryck, skapad för att passa in utan att någonsin gå ur tiden.

Carpe Diem Beds – Koster

Koster är en skön basmodell från Carpe Diem Beds, i hantverkskvalitet och smakfullt, nedtonad design. Sängen är byggd för hand med det patenterade Contour Pocket System och en sängram av klassisk svensk furu med nedsänkta ribbor.

Carpe Diem Beds – Vindö

Vindö är säng i nästintill futuristisk design, skapad för att erbjuda dig en exklusiv komfort och smart teknik. Sängen är ställbar och byter enkelt form när du vill det, med röstkommando eller fjärrkontroll. Förutom genomtänkt design har sängen skön tryckavlastning och funktioner som vibrationsmassage, justerbara huvud- och fotändar liksom automatiskt nack- och svankstöd. 

Carpe Diem Beds – Kornö

Sov i en kontinentalsäng med separata fjädersystem och dubbla madrasser för högsta möjliga komfort och tryckavlastning. För en ännu större möjlighet till att få en unik säng erbjuds hela 16 olika möbeltyger i varierande färg och material – det gör det enklare för dig att hitta rätt nyans till ditt sovrum.

Carpe Diem Beds – Kungsö

Kungsö kontinentalsäng är en del av The Iconic Collection - en serie sängar med svävande design och optimal komfort, tillverkade i Sverige. Med sin moderna design och tyngdlösa komfort ger Kungsö dig en unik sömnupplevelse.

Carpe Diem Beds – Hällsö

Hällsö, en del av The Iconic Collection, kompletterar sömlöst en modern inredningsstil och ger en touch av sofistikering och modern känsla till sovrummet. Handgjord i Sverige.


Vilken säng är rätt för dig? 

Att välja säng kan kännas som ett svårt uppdrag – det finns så många olika varianter att välja mellan. Kanske tycker även du och din partner olika om fasthet och höjd på sängen.

Kom gärna in till Sängvaruhuset eller ring oss på 08-440 32 00 så hjälper vi till i jakten på drömsängen. När du hittat rätt säng har du dessutom fri frakt direkt hem till dörren.
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)