Varumärke Vispring Beds på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Vispring
Vispring är ett Brittiskt lyxmärke , handgjord med mängder av naturmaterial, lokal anknytning, historia och anor.

Historia
Vispring Beds är ett av världens mest erkända och exklusiva sängmärken. Sängarna från Vispring Beds har prytt de mest förstklassiga och legendariska av lyxkryssare, Titanic, Queen Elizabeth II och även sviterna i världens mest lyxiga hotell, såsom Londons Park Lane och Savoy. Varje Vispring tillverkas individuellt efter beställning och helt för hand. Skickligheten hos madrassmästarna hos Vispring har gått i arv från generation till generation. I Vispring-sängarna används de bästa och finaste naturmaterialen kombinerat med en individuell fjädring av finaste vanadiumstål. Miljövänliga naturmaterial såsom renaste ull, mohair, bomull, tagel och silke.
Naturliga material

Allt eftersom åren gick började Visprings kunniga sängtillverkare att experimentera med nya madrassfyllningar.
De introducerade mer naturliga material som tagel, ren bomull och shetlandsull, samt lyxiga ytbehandlingar som siden och kashmir.
1932 skapade Vispring också världens första pocketfjädrade divan – som är känd som den ultimata sovupplevelsen.Ett hav av lyx

År 1911 var oceanliners vägen att resa. Det var här som Vispring (som de nu kallades) hittade sina första större beställningar. Den skräddarsydda komforten hos en Vispring-madrass passade perfekt i de överdådiga hytterna och sviterna på världens finaste fartyg som Titanic och Olympic. London Parc Lane och savoy har idag valt Vispring.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)