Dubbeltäcken - Täcken från Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Dubbeltäcken

Här hittar du fluffiga dubbeltäcken från kvalitativa varumärken som Engmo Dun och Ringsted Dun. Välj mellan olika typer av fyllning beroende på om du vill ha ett svalare täcke för sommaren eller ett varmare täcke för vintern. Beställ ditt dubbeltäcke online med snabb leverans. 

Bra dubbeltäcken i flera storlekar

När du ska köpa dubbeltäcke behöver du först och främst fundera på vilken storlek du behöver. Det är viktigt att välja rätt storlek så att det passar din säng och är tillräckligt stort för både dig och din partner. De vanligaste storlekarna för dubbeltäcken är 220x220 cm, 240x200 cm, 240x220 cm och 275x240 cm.

 

Köpa dubbeltäcke i dun eller fibrer?

När det gäller fyllning finns det olika alternativ att välja mellan, inklusive dun och fjädrar, syntetisk fyllning av fiber eller en kombination av dessa.

Dunfyllning är en populär val för dubbeltäcken eftersom de är lätta och mjuka samtidigt som de ger god värme. Dunfyllning är också hypoallergenisk och allergivänlig, vilket gör det till ett bra val för personer med allergier. Fjäderfyllning är ett annat vanligt alternativ för dubbeltäcken. Fjädrar ger utmärkt isolering och kan vara både lätt och varmt. Det är också ett prisvärt alternativ som passar många.

Syntetisk fyllning är ett annat alternativ för dubbeltäcken. Syntetiska material som polyester eller mikrofiber är ofta billigare än dun eller fjädrar och är lätta att underhålla.  

 

Tunt dubbeltäcke som är svalt eller fluffigt dubbeltäcke som är varmt?

Om du ska välja ett varmt dubbeltäcke eller ett svalt beror på hur varm du blir under natten. Är det så att du ofta bli varm och svettas ska du välja ett svalt dubbeltäcke som absorberar fukten och ventilerar. Vill du ha ett tunt dubbeltäcke för sommaren är syntetisk fyllning ofta ett bra val.

Brukar du istället frysa mycket under natten ska du välja ett fluffigt dubbeltäcke med extra mycket fyllning som håller dig varm. För ett dubbeltäcke på vintern är dun eller fjädrar som fyllning det rätta valet.


Beställ dubbeltäcke online hos oss

Här på Sängvaruhuset Elgen har vi ett stort utbud av dubbeltäcken i flera storlekar och med olika typer av fyllning. Behöver du hjälp med att lista ut vilket täcke som passar dig är du mer än välkommen att kontakta oss där våra experter hjälper dig. Behöver du påslakanset till ditt täcke hittar du även det hos oss.

Beställ ett dubbeltäcke online här med snabb leverans!Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)