Sängbord – Köp nattduksbord här | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Sängbord

Sängbord

Här hittar du vackra sängbord från varumärken som Jensen, Maze och House Doctor. Alla sängbord i vårt sortiment håller hög kvalitet och kommer i en mängd olika material- och färgval för att du ska kunna hitta ett sängbord som passar in hemma hos dig.

Sängbord från populära varumärken

Vi erbjuder sängbord från några av de mest ansedda tillverkarna. Carpe Diem Beds och Jensen har sängbord kända för sin klassiska, tidlösa design som enkelt kan integreras i vilket sovrum som helst. Om du är mer inne på den moderna stilen har House Doctor och Maze sängbord med unika och kreativa former och detaljer som kan bli blickfång i ditt sovrum.

Välj rätt sängbord för ditt sovrum

När du ska välja en dubbelsäng finns det flera viktiga faktorer att ta hänsyn till för att säkerställa att du får en säng som passar dina behov :

Ett sängbord bredvid sängen är praktiskt för att ha en sänglampa stående men också för att kunna lägga ifrån dig saker som du vill ha nära under natten såsom din mobil. Det är även en snygg inredningsdetalj som gör ditt sovrum mysigt och ombonat.

När du ska köpa ett sängbord, tänk först på vilken stil och material du föredrar samt vilken färg du är ute efter. Tänk sedan på funktionaliteten, behöver du extra förvaringsutrymme som sängbord med lådor eller hyllor? Eller föredrar du ett minimalistiskt utseende med bara yta för en lampa och en bok? Glöm inte att överväga höjden på sängbordet i relation till din säng. Det bör vara i samma höjd som madrassen för bästa komfort och estetik.

Material

Oavsett om du ska köpa ett litet sängbord, ett vägghängt sängbord eller ett högt sängbord finns det olika material att välja mellan - från hållbart trä som ek och valnöt till moderna material som metall och glas. Sängbord i trä ger en varm och mysig känsla i sovrummet medan metall och glas bidrar till en mer samtida och ren estetik.

Här är några av de material som finns att välja mellan:

● sängbord trä
● sängbord mörk trä
● sängbord ljust trä
● sängbord valnöt
● sängbord ek
● sängbord rotting
● sängbord glas
● sängbord metall
● sängbord marmor

Färg

Sängborden vi har i vårt sortiment kommer i en mängd olika färger, allt för att du ska kunna hitta just det som passar in i ditt sovrums färgschema. Från naturliga trätoner till vitt, svart, eller grått. Färgen på ditt sängbord kan hjälpa till att skapa en harmonisk miljö eller skapa en stark kontrast för att göra ett designmässigt uttalande.

Här är några av de färger du hittar hos oss:

● sängbord vita
● sängbord svart
● sängbord vit
● sängbord brunt
● sängbord natur

Köp sängbord på Sängvaruhuset Elgen

När du handlar på Sängvaruhuset Elgen kan du vara säker på att du får kvalitetsprodukter till rätt pris. Vi har ett brett utbud för att du ska kunna hitta det perfekta sängbordet för ditt hem. Vår kundservice är alltid tillgänglig för att hjälpa dig med alla frågor du har kring våra produkter och tjänster. Så tveka inte att utforska vårt sortiment och hitta ditt nya sängbord idag!Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)