Barnsäng & Våningssäng för barn - Beställ här | Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Visa filter Dölj filter
Sängtyp
Varumärke
Mavis Lisa Familjesäng
fr.5495 kr fr.7995 kr
Flexa Freja Barnsäng Blue
fr.11759 kr fr.14699 kr
Mavis Falsterbo Juniorsäng
fr.6223 kr fr.9495 kr
Flexa Freja Barnsäng Vit
fr.11759 kr fr.14699 kr
Flexa Cottage Hussäng Vit
fr.4831 kr fr.6039 kr

Barnsängar & Våningssängar från Sängvaruhuset

Köp en ny säng till barnens rum, till gästtrummet eller till ett landställe med leverans hem till dörren! Välj på våra spjälsängar, barnsängar, våningssängar, familjesängar, juniorsängar. Alla våra modeller är av Skandinavisk toppkvalitet.

Här på Sängvaruhuset hittar du ett brett utbud av barnsängar från välrenommerade varumärken som Mavis, Flexa, Oliver Furniture och Sebra. Vi erbjuder sängar för barn i alla åldrar, från små till stora barnsängar. Våra barnsängar är designade med fokus på säkerhet, hållbarhet och komfort för att ge ditt barn en god natts sömn.

Säkra och trygga barnsängar för varje barnrum

Barnsängar är en viktig investering för föräldrar som vill ge sina barn en god natts sömn. När du väljer en barnsäng är det viktigt att tänka på storlek, material och konstruktion. Sängen behöver vara robust nog för att klara av de dagliga påfrestningarna som ett barns lek och aktiviteter kan medföra. Det är också viktigt att se till att sängen är utformad för att minimera riskerna för fall och andra olyckor. En barnsäng med höga kanter runt omkring kan exempelvis minska risken för att barnet ramlar ur sängen under natten.

Det är också viktigt att tänka på vilket material sängen är tillverkad av. Många barnsängar är gjorda av trä och det är viktigt att se till att träet är av hög kvalitet och fritt från skadliga kemikalier. Alla våra barnsängar är tillverkade av högkvalitativt trä, fritt från skadliga kemikalier, och har en stabil och säker konstruktion utformade för att minimera riskerna för fall och andra olyckor. Vi samarbetar endast med sängmärken som erbjuder pålitliga och kvalitativa barnsängar som är säkra för ditt barn. 

Funktionella barnsängar för ditt barns behov

Vi erbjuder också barnsängar med olika funktioner för att underlätta vardagen och göra barnrummet ännu roligare. 

  • Barnsäng med förvaring: En barnsäng med lådor är perfekt för extra förvaring för exempelvis leksaker eller kläder. Lådorna ger mycket förvaring utan att ta upp någon extra plats i rummet.

  • Barnsäng med koja: Alla barn uppskattar en barnsäng med koja under. Detta är en barnsäng loftsäng som innebär att själva sängen är högre och att det under barnsängen är en koja som barnen kan krypa in och leka i.

  • Barnsäng med rutschkana: En barnsäng med rutschkana kommer ditt barn att älska. Detta är en högre säng med en trappa upp och rutschkana som barnet kan åka ner i när det är dags att gå upp på morgonen.

  • Barnsäng hus: En barnsäng i form av ett hus kan du klä med tyg, ljusslingor eller växter för att skapa en vacker liten hussäng som ger hela barnrummet karaktär.

  • Barnsäng med extrasäng: En barnsäng med utdragbar extrasäng är perfekt för alla de tillfällen då barnet vill ha en kompis som sover över. Bara dra ut extrasängen så är sovplatsen fixad.

  • Barnsäng med hjul: En barnsäng med hjul kan vara bra om du ofta behöver flytta på sängen. Exempelvis om du har en spjälsäng bredvid din vanliga säng så kan det vara bra att kunna flytta på den när det behövs.Våningssäng för barn hos Sängvaruhuset Elgen

Om du behöver optimera utrymmet i barnrummet erbjuder vi även våningssängar för barn. Att ha en våningssäng i ett barnrum kan ha flera fördelar. För det första kan det spara värdefull golvyta, särskilt om rummet är relativt litet. Genom att placera två sängar ovanpå varandra kan du öppna upp utrymme för lek och förvaring på golvet, vilket kan vara särskilt viktigt i mindre bostäder eller i rum som delas av flera barn. Våningssängar i barnrum kan också ge en känsla av mysighet och trygghet för barnen. Att sova uppe på en högre nivå kan kännas som en spännande äventyrsupplevelse för de yngre, samtidigt som det ger en känsla av trygghet att ha syskonet eller en vän sovandes under. Välj gärna en liten våningssäng om barnen är små.

På Sängvaruhuset Elgen kan du enkelt och smidigt köpa barnsängar och våningssängar online med snabb hemleverans. Vi samarbetar endast med välrenommerade sängmärken som erbjuder pålitliga och kvalitativa produkter. Vi är stolta över att erbjuda barnsängar och våningssängar av högsta kvalitet, med fokus på säkerhet, hållbarhet och komfort. Vi förstår att varje barnrum är unikt, och därför erbjuder vi ett brett utbud av designalternativ för att passa olika stilar och preferenser.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)