Spjälsängar - Hitta rätt spjälsäng på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Spjälsängar

Spjälsängar

Här hittar du ett brett utbud av spjälsängar från kvalitativa varumärken som Oliver Furniture, Mavis och Flexa. En spjälsäng är en investering i ditt barns första år av livet och är en viktig del av barnets sömn. Beställ spjälsäng med snabb leverans här på Sängvaruhuset Elgen.


Välj rätt spjälsäng för din bebis

Det är viktigt att välja en spjälsäng som uppfyller dina behov och som passar ditt barns ålder och storlek. Det finns många olika typer av spjälsängar att välja på:

 

  • Standard spjälsäng - Detta är den vanligaste typen av spjälsäng som har en fast botten och fasta spjälor på varje sida.

 

  • Spjälsäng med avtagbar sida - En spjälsäng med dropside innebär att du kan fälla ner ena sidan av spjälsängen för att enklare komma åt din bebis.

 

  • Vagga spjälsäng - En spjälsäng med en böjd botten som kan vagga fram och tillbaka är perfekt om ditt barn behöver lite rörelse för att kunna somna. Vaggor kan vara mindre och smidigare än vanliga spjälsängar och kan därför vara ett bra alternativ om du har ont om utrymme.

 

  • Spjälsäng bedside - En spjälsäng som kan fästas på din säng gör det lätt att ta hand om barnet på natten och kan främja en bättre sömn för både dig och ditt barn.

 

  • Växasäng spjälsäng - En spjälsäng som kan konverteras till en vanlig säng när barnet har vuxit ur spjälsängen. Detta gör den hållbar och kan vara ett bra alternativ om du vill ha en säng som kan användas i flera år.

 

  • Spjälsäng med hjul - En spjälsäng med hjul är perfekt när du enkelt vill kunna flytta på sängen.

 

Oavsett vilken typ av spjälsäng du väljer är det viktigt att se till att den uppfyller säkerhetskraven och att den är av hög kvalitet för att ge barnet en trygg och bekväm plats att sova på. Alla sängar du hittar hos oss är säkra och av högsta kvalitet.

 

Hitta en mysig spjälsäng för barnrummet

När du ska välja en spjälsäng är det viktigt att tänka på följande faktorer:

 

  • Säkerhet: Det är av yttersta vikt att säkerheten är hög på spjälsängen. Se till att sängen har de rätta certifieringarna och uppfyller säkerhetsstandarderna. Det finns exempelvis regler för hur stora avståndet mellan spjälor ska vara för att undvika att barnet fastnar med huvudet eller benen.

 

  • Storlek: Stor eller liten spjälsäng för din bebis? Spjälsängar finns i olika storlekar så se till att välja en säng som passar ditt barns storlek och ålder. En för stor eller för liten säng kan påverka barnets sömnkomfort och säkerhet.

 

  • Material: Materialen som sängen är tillverkad av spelar också en viktig roll i valet av en spjälsäng. Det är viktigt att välja ett material som är säkert för ditt barn och som passar dina önskemål och behov. En spjälsäng av trä brukar vara ett populärt alternativ.

 

  • Design: En spjälsäng i ek, en spjälsäng i vitt eller en svart spjälsäng? Färgvalen är många och vilken färg du ska välja beror på vilken stil du vill ha i barnrummet. Andra saker att fundera över är form. Vill du ha en rund spjälsäng eller en klassisk fyrkantig?

 

Köp spjälsäng på Sängvaruhuset Elgen

En spjälsäng är en av de viktigaste sakerna du köper för ditt nyfödda barn. Det är en plats där ditt barn ska sova tryggt och bekvämt. Här på Sängvaruhuset Elgen kan du hitta spjälsängar av hög kvalitet från de mest pålitliga varumärkena på marknaden. Med vårt breda utbud kan du hitta en säng som passar ditt barn.

 

Se även våra fina påslakansett baby för att bädda vackert i spjälsängen. Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)