Bäddmadrass - Hitta din madrass på Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Bäddmadrasser under 4 990 kr

Bäddmadrasser 4 990 - 9 990 kr

Visa filter Dölj filter
Typ
Varumärke
Bäddmadrass storlek

Bäddmadrasser från välkända varumärken

Här på Sängvaruhuset Elgen hittar du flera olika bäddmadrasser som är av olika storlekar, tjocklekar och hårdhetsgrad. Vi har madrasser från mängder av populära varumärken så du kommer definitivt hitta en variant som tar komforten i din säng till nya höjder.

Tänk på att bäddmadrassen inte nödvändigtvis måste vara av samma märke som sängen. Välj den kombination av säng och bäddmadrass som passar dig bäst. Några stora varumärken som vi erbjuder är bland annat Carpe Diem, Ekens, Hästens och Tempur, samt många fler.

Carpe Diem Beds

En bäddmadrass från Carpe Diem passar som handen i handsken på en säng från från samma varumärke. Många av bäddmadrasserna kan dessutom anpassas efter färgen på sängen så att det blir en perfekt match. Även om du inte har en Carpe Diem säng kan det vara väl värt att köpa en av deras bäddmadrasser som håller hög kvalitet och erbjuder dig högsta komfort när du ska sova.

Ekens

När du köper en bäddmadrass från Ekens kan du vara säker på att du får en madrass som är baserad på svensk hantverkstradition. Ekens har funnits sedan 1938 med en dröm om att skapa den perfekta sängen. Därmed håller alla produkter högsta kvalitet. Vi har flera olika bäddmadrasser från Ekens så du kan garanterat hitta den perfekta madrassen här.

Hästens

Hästens är en klassisk svensk ikon som utstrålar kvalitet. Detta gäller även för deras bäddmadrasser där endast naturmaterial som ull, bomull och icke- allergiframkallande tagel har använts. Dessa material andas och håller dig varm under den kalla vintern och sval under den varma sommaren. Satsa på en klassiker, satsa på blårutigt.

Tempur

Tack vare forskning finns idag Tempur som har tryckavlastande bäddmadrasser som anpassas efter din kroppsform. Tempurs bäddmadrasser fördelar din vikt jämnt och erbjuder stöd där det behövs. Du får en känsla av tyngdlöshet och kan sova gott hela natten. Tempur är även den perfekta bäddmadrassen om du är känslig för din sovpartners rörelser eftersom du inte kommer att kunna känna dem lika lätt.

Välj bäddmadrassen för dig

Delar du säng med din partner kan det vara en bra idé att skaffa varsin bäddmadrass till dubbelsängen. Antagligen har ni olika vikt och längd och får då olika krav på en madrass. Kom in till vår butik i Stockholm City och provligg sängar med olika bäddmadrasser. Vår kunniga personal hjälper dig gärna med att hitta madrassen för dig. Tänk på att en bäddmadrass bör bytas ut cirka var femte år för att du alltid ska ha bästa komfort samt av hygieniska skäl. Använd även ett madrasskydd ovanpå din bäddmadrass så kommer den att hålla sig fräsch längre.

Köp din bäddmadrass på Sängvaruhuset Elgen

Kontakta oss på Sängvaruhuset Elgen om du har några frågor om bäddmadrasser eller undrar något annat om sömn. Vi har jobbat med detta i 20 år och sprider gärna vår kunskap. När du bestämt dig för vilken bäddmadrass du vill ha beställer du den enkelt online och den levereras fraktfritt till dig.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)