Sängkappa - Hitta din nya sängkappa på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Sängkappa

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Sängkappor

Här på Sängvaruhuset Elgen kan du hitta ett brett utbud av sängkappor i olika färger och mönster från högkvalitativa varumärken som Lexington, Himla och Mille Notti. Sängkappan är en viktig del av sängens inredning och kan hjälpa till att skapa en elegant och avslappnad atmosfär i sovrummet. Beställ online med snabb leverans!

Sängkappa till kontinentalsäng och andra typer av sängar

När du ska köpa en sängkappa är det viktigt att tänka på att den ska passa din säng och inredning. Först och främst är det viktigt att mäta sängens dimensioner noggrant för att säkerställa att sängkappan passar perfekt. En för stor eller för liten sängkappa kan se obalanserad och oproportionerlig ut, vilket kan förstöra det övergripande utseendet i ditt sovrum. Välj en lång sängkappa till kontinentalsäng då denna typ av säng oftast är högre. För en ramsäng kan du välja en kort sängkappa.

Sängkappa i linne, bomull eller annat material?

Sängkappor finns i en mängd olika material och det är viktigt att välja ett material som passar dina behov. Bomull är ett av de vanligaste materialen som används för sängkappor, eftersom det är mjukt, bekvämt och lätt att tvätta. Linne är också ett populärt val för sängkappor på grund av dess naturliga utseende. För dig som söker en lyxigare känsla kan en sängkappa i silke vara ett bra val, medan flanell sängkappor kan ge en varm och mysig känsla under kallare månader.

Rak sängkappa i en färg för ditt hem

Utöver storleken är det också viktigt att tänka på färg och mönster på sängkappan. När det gäller färger och mönster finns det många alternativ att välja mellan. Välj en sängkappa i en färg som matchar dina lakan och kuddar för en enhetlig look eller välj en i en kontrasterande färg för att skapa en mer dramatisk effekt. Mönstrade sängkappor kan också vara ett bra alternativ om du vill ge ditt sovrum en touch av personlighet och stil. Några av de färger du hittar hos oss är följande:

 

  • Vit sängkappa
  • Sängkappa grå
  • Sängkappa svart
  • Mörkgrå sängkappa
  • Ljusgrå sängkappa
  • Sängkappa natur

 

När det gäller mönster kan du välja mellan olika stilar och mönster som passar din personliga smak och inredningsstil. Om du vill ha en modern och minimalistisk look kan du välja en sängkappa i en enfärgad stil, medan en mer romantisk eller vintage-inspirerad look kan åstadkommas med en sängkappa med blommiga motiv eller paisleymönster.

Köp sängkappa till dubbelsäng eller enkelsäng på Sängvaruhuset Elgen

På Sängvaruhuset Elgen kan du hitta ett brett utbud av sängkappor för dubbelsäng och enkelsäng från högkvalitativa varumärken som Lexington, Himla och Mille Notti. Dessa varumärken är kända för att erbjuda högkvalitativa och hållbara produkter som är tillverkade med omsorg och precision för att säkerställa att du får en produkt som håller länge.

 

Vi har även ett stort utbud av sängkläder för att matcha din kappa. Behöver du en ny säng hittar du även detta hos oss.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)