Enkelsängar – Köp enkelsäng på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Enkelsängar

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Färg
Sängtyp
Fasthet
Sängstorlek

Enkelsängar

Hos Sängvaruhuset Elgen hittar du ett brett utbud av enkelsängar från kvalitativa varumärken som Ekens, Tempur och Carpe Diem Beds. Välj mellan flera storlekar och madrasser i olika fasthet. Beställ din enkelsäng online med smidig hemleverans.

Enkelsängar från kvalitativa sängmärken

När du handlar hos Sängvaruhuset Elgen kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet från välrenommerade varumärken. Varumärken som Ekens, Tempur och Carpe Diem Beds är kända för sin expertis inom sömn och erbjuder enkelsängar som är noggrant utformade för att ge dig optimal komfort och stöd.


Välj rätt enkelsäng för dig

När du ska välja en enkelsäng finns det några viktiga faktorer att tänka på. Först och främst är det viktigt att välja rätt storlek sedan att du väljer rätt fasthet som är anpassad efter din kropp.

Enkelsäng storlek

Enkelsängar kommer i olika bredder och längder för att passa olika behov och utrymmen. De vanligaste storlekarna är enkelsäng 120x200, enkelsäng 105x200 samt enkelsäng 90x200. Är du osäker på vilken storlek du ska välja är du välkommen att kontakta oss på 08-440 32 00.

Enkelsäng med madrass i rätt fasthet

Tänk på din egen komfort och ditt sömnbehov när du ska köpa enkelsäng. Varje person har olika preferenser när det gäller fasthet, stöd och sovstil. En del föredrar en fastare madrass medan andra föredrar en mjukare känsla. Fundera på hur sängen som du har idag känns och om du vill att din nya ska vara mjukare eller fastare. En säng som är för mjuk kan innebära att du sjunker ner för mycket medan en för hård säng kan innebära att höfter och axlar inte sjunker ner tillräckligt, vilket kan ge smärtor i kroppen.

Ställbar enkelsäng anpassad efter dig

Utöver material och fasthet är det också viktigt att tänka på eventuella extrafunktioner eller tillbehör som kan förbättra din sovupplevelse. Vi har ställbara enkelsängar med justerbara funktioner för att du ska kunna anpassa sängen efter dina önskemål. Detta innebär att du kan höja och sänka både huvudändan och fotändan på sängen för att alltid ligga bekvämt.

Komplett enkelsäng med gavel

För att komplettera din enkelsäng och skapa en harmonisk sovplats kan du också överväga att investera i en sänggavel. En sänggavel ger inte bara en estetisk touch till din säng, den kan också erbjuda extra stöd och bekvämlighet när du sitter upp i sängen för att läsa eller titta på TV. På Sängvaruhuset Elgen hittar du sänggavlar av hög kvalitet som matchar din enkelsäng och ger rummet en stilren och elegant touch.

Enkelt att köpa enkelsäng på Sängvaruhuset Elgen

Vårt kunniga team står redo att guida dig genom ditt köp och svara på eventuella frågor du kan ha. Vi förstår vikten av att hitta rätt säng för att säkerställa en god natts sömn och är engagerade i att göra din shoppingupplevelse så smidig och tillfredsställande som möjligt.

Investera i din sömnkvalitet och köp en enkelsäng billigt och av högsta kvalitet hos oss på Sängvaruhuset Elgen. Vi är stolta över att erbjuda enkelhet, komfort och stil i varje produkt vi säljer.

 Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)