Växasängar – Köp växasäng här | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Växasäng

Växasängar

Köp en praktisk växasäng för ditt barn här på Sängvaruhuset Elgen. Vi har växasängar från kvalitativa märken som Mavis och Sebra i flera färger och utformningar för barn i alla åldrar. En trygg och bekväm säng som följer med barnet genom hela livet

Vad är en växasäng och varför är det bra?

En växasäng är en unik typ av barnsäng som är utformad för att växa tillsammans med ditt barn. Dessa sängar kan enkelt justeras för att passa ditt barns storlek och behov allteftersom de växer, från spädbarn till småbarn och även upp till skolåldern. Denna typ av säng är bra av flera anledningar. För det första är det en kostnadseffektiv lösning då du inte behöver köpa nya sängar i takt med att ditt barn växer. För det andra är det en bra miljölösning då det minskar konsumtionen. Slutligen ger det en känsla av kontinuitet och trygghet för ditt barn att sova i samma säng under hela sin uppväxt.

När ska man byta från spjälsäng till växasäng?

Den bästa tiden att byta från spjälsäng till växasäng varierar från barn till barn. Generellt sett är det dags att göra bytet när ditt barn börjar visa tecken på att de är redo, såsom att de försöker klättra ut ur spjälsängen, eller om de helt enkelt har växt ur den. Vissa växasängar såsom Sebra växasäng är en spjälsäng som kan användas redan från start och sedan dras ut och bli en vanlig juniorsäng. Med andra ord behöver du aldrig byta från spjälsäng till växasäng.

Växasängar från populära sängmärken

På Sängvaruhuset Elgen hittar du växasängar från pålitliga och kvalitativa varumärken som Mavis och Sebra. Dessa märken är kända för sin exceptionella kvalitet, säkerhet och hållbarhet. De erbjuder sängar med sofistikerad design och hög funktionalitet som kan anpassas efter ditt barns växande behov.

Välj mellan flera färger

Växasängar kommer i en mängd olika färger för att passa alla typer av rum och personligheter. Från klassiska nyanser som vit och grå, till eleganta färger som blå, beige och trä. Med rätt färg kan du skapa en mysig, lugnande atmosfär för ditt barns sovrum.

Några av färgerna du hittar hos oss är följande:

● växasäng trä
● vit växasäng
● växasäng grå
● växasäng beige
● växasäng blå

Köp växasängar för barn på Sängvaruhuset Elgen

Hos Sängvaruhuset Elgen är vi stolta över att erbjuda de bästa lösningarna för ditt barns sovrum. Våra växasängar är utvalda med omsorg för att garantera säkerhet, komfort och kvalitet för ditt barn. I vårt sortiment hittar du också ett brett utbud av tillbehör som passar perfekt till din nya växasäng, från sängkläder och kuddar till madrasser och sängskydd.

Vår kundservice är alltid tillgänglig för att hjälpa dig med alla frågor du har kring våra produkter och tjänster så tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp!

 Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)