Sommartäcken - Täcken för sommarnätter | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Sommartäcken

Sommartäcken

Här hittar du sommartäcken för en bekväm och sval sömn under de varma sommarmånaderna. Med en mängd olika material, fyllningar och storlekar att välja mellan finns här ett täcke för dig. Här på Sängvaruhuset Elgen har vi ett brett sortiment av sommartäcken för att passa alla behov och preferenser. Beställ ditt sommartäcke online med snabb leverans!

Bra sommartäcke från välkända varumärken

På Sängvaruhuset Elgen har vi valt ut våra varumärken med största omsorg för att kunna erbjuda dig kvalitativa och bra sommartäcken som gör det bästa för din sömn. Några av de varumärken som du hittar hos oss är följande:

  • Engmo Dun
  • Mille Notti
  • Värnamo of Sweden
  • Dreamsilk
  • Gripsholm


Köp sommartäcke i rätt storlek

När det gäller storlekar finns sommartäcken i samma storlekar som vanliga täcken, från enkelsäng till dubbelsäng. Det är viktigt att välja rätt storlek för att säkerställa att täcket passar din säng perfekt och ger dig den bästa komforten. Vill du ha ett sommartäcke dubbel ska du välja någon av storlekarna 220x220 cm, 240x200 cm, 2140,220 cm eller 275x240 cm. Vill du köpa ett sommartäcke för enkelsäng är istället storlekarna på 150x210 cm eller 155x220 cm de vanligaste.

 

Fluffigt sommartäcke eller extra svalt sommartäcke?

Vilken fyllning du ska välja i ditt sommartäcke beror på hur varm du brukar bli när du sover. Om du ofta blir väldigt varm och svettas under natten kan det vara bra att välja ett extra svalt sommartäcke med lite fyllning som andas och absorberar fukt. Vanligen har dessa fyllning av bomull eller polyester. Brukar du bli kall kunder natten kan du välja ett fluffigt sommartäcke med lite mer fyllning som håller dig lagom varm. Dessa täcken är vanligen fyllda med dun eller fjädrar. 

Beställ sommartäcke online hos oss

När du bestämt dig för storlek och fyllning är det enkelt att beställa sommartäcke online hos oss. Behöver du hjälp med att bestämma vilket täcke som är rätt för dig är du alltid välkommen att höra av dig till våra experter. Vi är specialiserade på sömn och hjälper dig gärna hitta rätt både när det kommer till sängar och att köpa sommartäcke.

Här på Sängvaruhuset Elgen har vi även ett brett utbud av vackra påslakan till ditt nya täcke.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)