Hoie Comfort Täcke 150x210 cm | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Hoie

Hoie Comfort Täcke 150x210 cm

Värmegrad:
Medium
Medium Varmt
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning
Rabatt -fr.105 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
1-3 vardagar
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
Passar till:
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten

Hoie Comfort täcke 150x210 cm. Ge ditt sovrum en touch av lyx med Hoie Comfort täcke i storleken 150x210 cm. Detta täcke är designat med omsorg och precision för att erbjuda dig en underbar och omfamnande sömnupplevelse varje natt.

Läs merHar du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Hoie Comfort Täcke 150x210 cm

  Material av Hög Kvalitet: Hoie Comfort Täcke är tillverkat av noggrant utvalda material av högsta kvalitet. Det ger inte bara en lyxig känsla utan är också konstruerat för att erbjuda en perfekt balans mellan vikt och värme för en bekväm sömnupplevelse.

  Generösa Mått: Med sina generösa dimensioner på 150x210 cm ger detta täcke tillräckligt med utrymme för att omsluta dig i komfort. Den passar perfekt för enkeltsängar och ger en känsla av lyx och omfamning.

  Elegant Design: Den eleganta designen och den neutrala färgen gör Hoie Comfort Täcke till en stilfull tillägg till ditt sovrum. Täcket kommer inte bara att hålla dig varm och bekväm utan kommer också att förhöja estetiken i ditt sovrum.

  Allergivänligt och Certifierat: Hoie Comfort Täcke är allergivänligt och Oeko-Tex-certifierat, vilket betyder att det är fritt från skadliga ämnen och uppfyller höga standarder för kvalitet och säkerhet. Du kan njuta av din sömn med lugn och ro.

  Mångsidig Användning: Denna täcke är lämplig för alla säsonger och ger en perfekt balans av vikt och värme. Oavsett om det är sommar eller vinter kommer Hoie Comfort Täcke att bli din pålitliga följeslagare för en god natts sömn.

  Uppgradera din sömnupplevelse och skapa en lyxig oas av komfort med Hoie Comfort Täcke i storleken 150x210 cm. Varje natt blir en inbjudan till avkoppling och välbefinnande.

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)