Hoie Comfort Kudde 50x60 cm | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
sängrea
Hoie Comfort Kudde 50x60 cm
Hoie Comfort Kudde 50x60 cm
Hoie Comfort Kudde 50x60 cm
Hoie

Hoie Comfort Kudde 50x60 cm

 
299 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
4-9 vardagar*
Lägg till i varukorg
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
Passar till:
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten

Hoie Comfort Kudde 50x60 cm. Ge din nattsömn en extra touch av lyx med Hoie Comfort Kudde i storleken 50x60 cm. Denna kudde är skapad med noggrant utvalda material och designad för att erbjuda en skräddarsydd komfort som passar just dig.

Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Hoie Comfort Kudde 50x60 cm

  Material av Hög Kvalitet: Hoie Comfort Kudde är tillverkad av omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet. Det ger inte bara en mjuk och lyxig känsla mot huden, utan är också utformat för att erbjuda optimalt stöd för en avslappnad sömnupplevelse.

  Perfekt Storlek: Med sina dimensioner på 50x60 cm är denna kudde perfekt för att stödja huvudet och nacken på ett bekvämt sätt. Den är idealisk för enkeltsängar eller som ett extra stöd i din favoritfåtölj.

  Allergivänlig och Certifierad: Hoie Comfort Kudde är allergivänlig och Oeko-Tex-certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen och uppfyller höga standarder för kvalitet och säkerhet. Du kan njuta av din sömn med lugn och ro.

  Anpassningsbar Komfort: Denna kudde erbjuder anpassningsbar komfort som passar dina individuella behov. Den är perfekt för olika sovpositioner och ger en känsla av skräddarsydd lyx för varje natt.

  Stilig Design: Den stiliga designen och den neutrala färgen gör Hoie Comfort Kudde till en elegant detalj i ditt sovrum. Kudden är inte bara funktionell utan förhöjer även estetiken i ditt sovrum.

  Upplev skräddarsydd komfort varje natt med Hoie Comfort Kudde i storleken 50x60 cm. Ge din sömnupplevelse en personlig touch av lyx och välbefinnande.

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)