Resårmadrasser – Hitta din resårmadrass på Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Resårmadrasser

Resårmadrass mede många möjligheter

En resårmadrass är en madrass som innehåller ett fjädringssystem och en fast botten. Du kan placera den i en sängram eller låta madrassen få ligga direkt på golvet. Den är alltså en madrass med många möjligheter som dessutom är perfekt att plocka fram om du får gäster som ska sova över.

Det finns flera fördelar med att köpa just en resårmadrass. Den är enkel och smidig och håller länge eftersom du kan vända på den. Tack vare fjädringssystemet formar sig madrassen efter kroppens former vilket ger extra hög komfort.

Vänd din resårmadrass regelbundet

För att din resårmadrass ska hålla längre bör du vända på den med jämna mellanrum. Om du sover på den varje natt rekommenderas det att du vänder på den ungefär en gång per år. Då blir det ett jämnare slitage och madrassen kommer att hålla längre.

Köp mjuk resårmadrass och mycket mer på sängvaruhuset Elgen

På Sängvaruhuset Elgen har vi mjuka resårmadrasser av hög kvalitet som är gjorda för att hålla i många år framöver. Du kan enkelt klicka hem dig en madrass direkt online på vår hemsida och får snabba leverans oavsett var du bor i Sverige. 

På Sängvaruhuset har vi ett stort utbud av allt som behövs för en god natts sömn. Vi har allt från sängar, kuddar och täcken till sängkläder och inredning till sovrummet såsom sänglampor och sänggavlar.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med att välja rätt resårmadrass för dina behov eller har du några frågor om våra madrasser? Då är du välkommen att kontakta någon av våra sängexperter via telefon eller mejl. Vill du prova madrasserna är du välkommen in i vår butik i centrala Stockholm!Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)