Resårmadrasser – Hitta din resårmadrass på Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Resårmadrasser

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Madrasstorlek
Färg
Fasthet

Resårmadrasser: Den ultimata guiden till en god natts sömn

Vad är en resårmadrass?

Resårmadrasser är en populär typ av madrass som är utformad för att ge överlägsen stöd och komfort. De är konstruerade med ett system av fjädrar eller spiraler som ger stöd för hela kroppen, vilket gör dem idealiska för alla sovställningar. Resårmadrasser kan variera i fasthet och design, vilket gör det möjligt att hitta en madrass som passar dina specifika behov och preferenser.


Fördelar med resårmadrasser

  1. Stöd och Komfort: Resårmadrasser erbjuder en bra balans mellan stöd och komfort. Fjädrarna anpassar sig till kroppens konturer, vilket minskar tryckpunkter och främjar en mer avslappnad sömn.

  2. Luftcirkulation: Den öppna konstruktionen av resårmadrasser möjliggör bättre luftcirkulation, vilket hjälper till att hålla madrassen sval och fräsch hela natten.

  3. Hållbarhet: Resårmadrasser är kända för sin hållbarhet. De kan behålla sin form och funktion under många år, vilket gör dem till en bra långsiktig investering.

Pocketfjädrar

Pocketfjädrar, eller pocket springs, är individuellt inneslutna fjädrar som arbetar oberoende av varandra. Detta innebär att rörelser på ena sidan av madrassen inte påverkar den andra sidan, vilket är perfekt för par. Pocketfjädrar ger också bättre stöd och anpassning till kroppens konturer.


Hur väljer man rätt resårmadrass?


Fasthet

Fastheten på en madrass är en av de viktigaste faktorerna att överväga. En fast madrass ger bättre stöd för ryggraden, medan en mjukare madrass kan vara mer bekväm för dem som sover på sidan.


Material

Materialet i madrassen spelar en stor roll för komfort och hållbarhet. Förutom fjädrar, kan resårmadrasser också ha olika typer av stoppning, såsom skum, latex eller minnesskum, som påverkar känslan och stödet.


Det är viktigt att välja rätt storlek på madrassen för att passa din sängram och dina sovbehov. Resårmadrasser finns i olika storlekar, från enkel till king size, för att passa olika utrymmen och preferenser.


Skötsel och underhåll av resårmadrasser

För att din resårmadrass ska hålla länge är det viktigt att sköta den ordentligt. Roterar och vänder madrassen regelbundet för att fördela slitaget jämnt. Använd en madrasskydd för att skydda mot fläckar och smuts. Dammsug madrassen regelbundet för att hålla den ren och fri från allergener.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)