Örngott - Hitta dina örngott på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Örngott

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Kategori
Färg
Storlek
Kvalitet

Köp örngott som skyddar din kudde och ger stil

Ett örngott är en viktig del av dina sängkläder. Det skyddar dina kuddar mot damm och smuts samtidigt som det får din säng att se vacker, mjuk och inbjudande ut. Örngott finns i mängder av färger och mönster att välja mellan för att du enkelt ska kunna hitta den stilen som passar in i ditt sovrum.


Bra örngott i olika material

På Sängvaruhuset Elgen erbjuder vi ett stort utbud av örngott i olika material, inklusive bomull, satin och siden.

Örngott i bomull

Örngott i bomull är ett populärt val bland våra kunder eftersom det är mjukt, bekvämt och andas väl. Bomullsörngott passar utmärkt för personer med känslig hud eftersom det inte orsakar någon irritation eller allergiska besvär. Bomullsörngott som du kan köpa hos oss finns i olika färger och mönster som passar alla typer av inredningsstilar och personliga preferenser. Vill du ha en extra bra kvalitet ska du välja örngott i egyptisk bomull som har en högre trådtäthet.

Örngott i satin

För dig som söker en mer lyxig känsla har vi örngott i satin som är ett mjukt, glänsande material som ger en elegant touch till din säng. Satinörngott är lätta att underhålla och håller sig mjuka och skrynkelfria efter tvätt. De har också en hög glans som gör att de ser lyxiga ut i sängen.

Örngott i Siden

För en riktigt mjuk och sval känsla rekommenderar vi örngott i siden. Siden är känt för sin förmåga att hålla dig sval och torr genom att effektivt reglera kroppstemperaturen. Sidenörngott är också utmärkta för personer med känslig hud eftersom det är mjukt och skonsamt mot huden. Våra örngott i siden finns i flera olika färger och mönster som ger en touch av elegans till din säng.

Beställ örngott online

Oavsett vilken typ av örngott du är ute efter så hittar du det är här på Sängvaruhuset Elgen. Vi har ett brett utbud av örngott i olika storlekar, material, färger och mönster. Alla örngott du hittar hos oss är högkvalitativa, slitstarka, bekväma och mjuka mot huden. Köp örngott på nätet och få din leverans inom några dagar till ett postombud nära dig – enkelt och smidigt!

Behöver du hjälp med din beställning är du varmt välkommen in till vår butik eller kontakta våra experter på 08-440 32 00.  Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)