Påslakan - Hitta dina påslakanset på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Påslakan

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Kategori
Färg
Storlek

Påslakan för dubbeltäcke eller enkeltäcke

Att välja rätt påslakan kan vara en utmaning, men med några enkla riktlinjer i åtanke kan du hitta det perfekta påslakanet för din säng. Först och främst är det viktigt att tänka på vilken storlek påslakanet ska ha. Detta bör anpassas efter storleken på din madrass och täcke, så att påslakanet passar perfekt och inte glider runt under natten. Hos Sängvaruhuset Elgen hittar du påslakan för dubbeltäcke och enkeltäcke och i flera olika storleksval.


Påslakan i olika material

När du har hittat rätt storlek behöver du fundera över vilket material påslakanet ska ha. Bomull är ett av de mest populära materialen eftersom det är mjukt, slitstarkt och andas bra. Andra material som används för påslakan inkluderar satin, linne och jersey, var och en med sina egna unika egenskaper och fördelar. Några material som finns att välja på är följande: Flanell, satin, linne, bomull och muslin

 

Mönstrade påslakan eller enkla påslakan i vackra färger?

Förutom storlek och material är mönster och färg viktigt. Att välja ett påslakan som matchar din övriga inredning kan göra hela skillnaden när det kommer till att skapa en harmonisk och välkomnande sovplats. Välj ett påslakan som passar din stil. Hos oss hittar du ett varierande utbud av mönstrade påslakan i en mängd olika färger.

Vårt sortiment inkluderar klassiska mönster som rutiga och randiga påslakan men såklart erbjuder vi även mer livfulla alternativ såsom blommiga påslakan och andra typer av flerfärgade mönster.

Välj bland våra gröna påslakan för en frisk och naturlig känsla, eller utforska våra vita påslakan för en ren och elegant touch. Om du önskar en mer färgstark inredning kan du välja bland våra lila, gula, blåa eller orangea påslakan för att skapa en livlig atmosfär. 

För en romantisk stämning rekommenderar vi våra rosa påslakan, medan våra beigea och bruna påslakan ger en varm och mysig känsla till ditt sovrum. Våra röda och svarta påslakan ger en touch av elegans och dramatik, medan våra gråa påslakan ger en tidlös och sofistikerad look. 

Oavsett vilken färg du väljer kan du vara säker på att våra påslakan håller hög kvalitet och kommer att ge dig en god natts sömn. Upptäck vårt breda utbud av färgglada och stilfulla påslakan där du med säkerhet hittar ett alternativ som passar din inredningsstil perfekt.

 

Köp fina påslakan på Sängvaruhuset Elgen

Vi erbjuder högkvalitativa påslakan från varumärken som Lexington, Gripsholm, Gant Home och Mille Notti. Dessa märken är bland annat kända för sin kvalitet, stil och elegans. Vi väljer våra samarbetspartners med största omsorg för att kunna erbjuda dig det bästa.

Se även våra matchande örngott för att få ett komplett set med sängkläder som gör din sömn lite bättre. Har du några frågor eller behöver hjälp med din beställning är du välkommen att kontakta oss.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)