Gästsängar – Hitta din nya gästsäng på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Gästsängar

Flexa Juniorsäng
fr.3839 kr fr.4799 kr
Flexa Cottage Hussäng
fr.4831 kr fr.6039 kr
Flexa Dots Spjälsäng
fr.4959 kr fr.6199 kr
Mavis Lisa Familjesäng
fr.5495 kr fr.7995 kr
Mavis Falsterbo Juniorsäng
fr.6223 kr fr.9495 kr
Flexa Juniorsäng med lådor
fr.6855 kr fr.8569 kr
Flexa Loftsäng med rutschkana
fr.9135 kr fr.11419 kr
sängrea
Sebra Junior & Grow Växasäng
fr.9199 kr fr.11499 kr
Flexa Freja Barnsäng Vit
fr.11759 kr fr.14699 kr
Flexa Freja Barnsäng Blue
fr.11759 kr fr.14699 kr

Med en gästsäng finns alltid en extra sovplats

Har du ofta gäster på besök som behöver sova på soffan? Eller har barnen ofta kompisar som vill sova över i barnens rum? Med en gästsäng som är dubbel eller enkel i huset finns det alltid en extra sovplats för den som vill sova över. Vi har flera olika varianter av gästsängar så du enkelt ska kunna hitta den som passar din familjs behov.

Våningssäng

En våningssäng är den perfekta gästsängen att ha i barnens sovrum. Eftersom sängen är byggd på höjden tar den ingen plats. Ditt barn kan sova varje natt i en av sängarna och när en kompis är på besök finns det en extra säng tillgänglig. En utmärkt lösning för att kompisar ska kunna stanna över natten.

Utdragbar säng

En utdragbar säng har fördelen att den enbart behöver vara framme vi de tillfällen du faktiskt har gäster. Då drar du bara ut den nedre delen och sovplatsen är fixad. På morgonen trycker du enkelt in extrasängen igen och allt är som vanligt.

Familjesäng

Har du en sommarstuga eller en stuga i fjällen som du hyr ut eller där du ofta får besök, är en gästsäng i form av en familjesäng ett måste. Här får det plats minst tre personer som alla kan sova gott hela natten. 

Ramsäng

Har du ett gästrum är det smart att inreda rummet med en gästsäng i form av en ramsäng. En ramsäng är en något enklare säng men som ändå är bekväm att sova i och dina gäster kan stanna flera nätter utan att behöva oroa sig för dålig sömn.

Köp gästsängar och extrasängar på sängvaruhuset Elgen

På Sängvaruhuset Elgen kan du enkelt hitta en gästsäng eller extrasäng som passar in i ditt hem. Vi har sängar från ledande märken som Ekens, Mavis och Flexa som alla gör sängar av högsta kvalitet. Vi har även ett stort utbud av allt annat du behöver till gästrummet såsom kuddar, täcken och sängkläder – alltid med snabba leveranser till hela Sverige!

Har du några frågor om våra sängar är du alltid välkommen att kontakta oss!Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)