Underlakan för alla sängar här på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Underlakan

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Kategori
Färg
Storlek
Kvalitet

Underlakan från populära varumärken

Det finns mängder med olika företag som gör sängkläder och lakan. Vi har valt ut de bästa och samlat här så att du kan hitta alla på samma ställe.

Beach House

Alla lakan från Beach House består av trådar som är fint sammanvävda för att du ska få en mjuk känsla när du går och lägger dig. Det så kallade Single Jersey-tyget har högsta Ökotex-certifieringen så du kan vara säker på att du får ett lakan av högsta kvalitet. Dessutom är alla produkter från Beach House strykfria.

Carpe Diem Beds

Oavsett om du har en Carpe Diem säng eller inte bör du ha ett lakan från dem. Deras underlakan är av finaste egyptisk supimabomull och har en hög trådtäthet, en av de bästa kvaliteterna på marknaden. Lakanen är kuvertsydda för att sitta som en smäck på din bäddmadrass.

Dirty Linen

Dirty Linen är tillverkat av 100 % linne som är enzymtvättat för att få fram en len känsla. Ett lakan som bara blir bättre med tiden och är mycket slitstarkt.

Gripsholm

Underlakan från Gripsholm andas kvalitet. Lakanen är av ekologisk bomullspercale som gör att sängen känns sval. Välj mellan vanligt lakan eller kuvertlakan som sitter tight runt madrassen.

Himla

Vackra underlakan av tvättad bomullssatin med trådtäthet på 300 tc som ger en mjuk och skön känsla hela natten.

Lexington

Det klassiska varumärket med influenser från amerikanska östkusten. Underlakan av krispig och mjuk bomullspercale som håller dig sval hela natten. Finns som dra-på-lakan eller vanligt.

Mille Notti

Vi har ett stort utbud av underlakan från Mille Notti som står för tidlös design och hög kvalitet. Här hittar du lakan av finaste bomullssatin eller vackraste linne. Lakanen finns i flera färger så du kan hitta ett som passar perfekt till din säng.

Pelle Vävare

Välj mellan snygga underlakan tillverkade av 100 % lin eller 100 % bomull. Finns i flera storlekar och färger och du kan köpa matchande bäddset till. Din säng kommer att andas lyx med ett helt sängset från Pelle Vävare.

Rätt underlakan är viktigt för din sömn

Att ha underlakan som passar dig och din säng är viktigt för din sömn. Rör du på dig mycket när du sover kan det vara smart att köpa ett dra-på-lakan som sitter ordentligt och inte skrynklar. Blir du ofta varm när du sover kan ett underlakan i bomullspercale kännas svalt och skönt. Percalelakan drar inte heller till sig så mycket hår och damm vilket är utmärkt om du har husdjur. Fryser du ofta kan du istället välja ett lakan i linne som värmer när det är kallt.

Vi kan underlakan

Här på Sängvaruhuset Elgen har vi över 20 års erfarenhet av allt som rör sängar. Kontakta gärna oss för att få tips och råd om vilka lakan som passar dig och din säng bäst. Vi hjälper dig att välja rätt underlakan som gör att du sover bättre.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)