Duntäcken: Hitta duntäcke i rätt värmegrad | Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Duntäcken

Visa filter Dölj filter
Storlek
Värmegrad
Täcken
Varumärke
Höie Saga Duntäcke 150x210 cm
fr.1784 kr fr.2549 kr
Tempur Duntäcke Elite Enkel
fr.3371 kr fr.4495 kr
Tempur Duntäcke Elite Dubbel
fr.5621 kr fr.7495 kr
Hoie Saga Duntäcke 220x220 cm
fr.4407 kr fr.6295 kr

Duntäcken från kända varumärken

Vi är måna om att bara ha de bästa produkterna och har därför valt ut duntäcken från några av de bästa varumärkena. Du kan vara säker på att du får en hållbar produkt av högsta klass. Undrar du något om våra duntäcken är du alltid välkommen att höra av dig till oss med din fråga.

Engmo Dun

Köper du ett Duntäcke från Engmo Dun så köper du ett av Skandinaviens finaste hantverk. Allt dun är från Europa och spårbart enligt EU-regler så du kan vara försäkrad om att allt har gått rätt till. Dessa sköna duntäcken finns till både enkelsäng och dubbelsäng och i tre olika varianter som heter ”Jag fryser aldrig”, Jag fryser ibland” och ”Jag fryser alltid”. Vill du slå på stort ska du köpa Engmo Dun Victoria  som är världens mest exklusiva duntäcke och stoppat med 100 % isländskt ejderdun.

Ringsted Dun

När du köper ett Duntäcke från Ringsted Dun investerar du i en av Skandinaviens finaste dyneprodukter. Allt dun i Ringsted Duns produkter kommer från Europa och är spårbart enligt EU-reglerna, vilket garanterar att alla processer har genomförts korrekt och enligt de högsta standarderna. Ringsted Duns underbara duntäcken finns i olika storlekar och varianter, lämpliga för både enkelsängar och dubbelsängar. Du kan välja bland olika varianter, inklusive "Jag fryser aldrig", "Jag fryser ibland" och "Jag fryser alltid", beroende på dina preferenser och behov. För den ultimata lyxupplevelsen kan du investera i Ringsted Dun Royal Supreme, som är fylld med 100 % lyxdun för en enastående komfort..

Mille Notti

Mille Nottis duntäcken består av härligt fluffigt gåsdun och är rekommenderade av Astma- och allergiförbundet. Täckena är certifierade av IDFL som garanterar att dunet inte har plockats på levande fåglar samt att ingen tvångsmatning har förekommit. Ett duntäcke som du kan köpa med gott samvete.

Carpe Diem Beds

Här får du ett härligt duntäcke som för tankarna till moln. Det perfekta europeiska gåsdunet andas och gör att du kan bibehålla en perfekt temperatur hela natten. Dunet kommer dessutom från hållbar produktion och är garanterat fritt från allergener. Även yttertyget håller högsta kvalitet av mjuk bomullsbatist.

Så väljer du rätt duntäcke

Det finns några saker du bör tänka på när du ska köpa ett duntäcke. Det första är dunets ursprung. Fåglar som får växa upp och ströva fritt ger ifrån sig större och starkare dun vilket är bättre för både dig och fåglarna. Ett bra duntäcke bör ha en hög dunmängd, minst 90 % dun och 10 % fjäder. Även yttertyget är av yttersta vikt för kvaliteten. Ett yttertyg bör var tunt så att täcket kan andas, sytt i rutor eller fållor så att dunet fördelar sig jämt och sytt med en stark sömnad så att dunet inte läcker ut.

Sängvaruhuset Elgen brinner för sömn

Som du kanske märker är det inte helt lätt att hitta det duntäcke som passar just dig bäst. Därför finns våra kunniga medarbetare alltid nära till hands och kan guida dig till rätt köp. Besök vår butik i Stockholm City för att snacka täcken eller kontakta oss online. Vi på Sängvaruhuset Elgen har över 20 års erfarenhet av sömn och brinner för att alla i Sverige ska få sova bättre. Alltid fraktfritt och snabba leveranser.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)