Duntäcken: Hitta duntäcke i rätt värmegrad | Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Duntäcken

Just nu

KAMPANJ PÅ DUNTÄCKEN

Visa filter Dölj filter
Storlek
Värmegrad
Täcken
Varumärke
Tempur Premium Täcke
fr. 3276 kr fr. 4095 kr
Tempur Duntäcke Elite Enkel
fr. 3596 kr fr. 4495 krDuntäcken från kända varumärken

Vi är måna om att bara ha de bästa produkterna och har därför valt ut duntäcken från några av de bästa varumärkena. Du kan vara säker på att du får en hållbar produkt av högsta klass.Ett fluffigt duntäcke kommer göra att du längtar efter att gå och lägga dig. Detta naturliga täcke finns i flera storlekar och du kan hitta en variant som passar just din värmenivå. Ett svalare duntäcke är utmärkt för dig som ofta svettas på natten medan ett varmt duntäcke passar dig som är frusen av dig. Alla duntäcken du hittar här hos oss håller högsta kvalitet för att du ska kunna sova gott om natten.Duntäcken från kända varumärken

Vi är måna om att bara ha de bästa produkterna och har därför valt ut duntäcken från några av de bästa varumärkena. Du kan vara säker på att du får en hållbar produkt av högsta klass. Undrar du något om våra duntäcken är du alltid välkommen att höra av dig till oss med din fråga.

Engmo Dun

Köper du ett Duntäcke från Engmo Dun så köper du ett av Skandinaviens finaste hantverk. Allt dun är från Europa och spårbart enligt EU-regler så du kan vara försäkrad om att allt har gått rätt till. Dessa sköna duntäcken finns till både enkelsäng och dubbelsäng och i tre olika varianter som heter ”Jag fryser aldrig”, Jag fryser ibland” och ”Jag fryser alltid”. Vill du slå på stort ska du köpa Engmo Dun Victoria  som är världens mest exklusiva duntäcke och stoppat med 100 % isländskt ejderdun.

Mille Notti

Mille Nottis duntäcken består av härligt fluffigt gåsdun och är rekommenderade av Astma- och allergiförbundet. Täckena är certifierade av IDFL som garanterar att dunet inte har plockats på levande fåglar samt att ingen tvångsmatning har förekommit. Ett duntäcke som du kan köpa med gott samvete.

Carpe Diem Beds

Här får du ett härligt duntäcke som för tankarna till moln. Det perfekta europeiska gåsdunet andas och gör att du kan bibehålla en perfekt temperatur hela natten. Dunet kommer dessutom från hållbar produktion och är garanterat fritt från allergener. Även yttertyget håller högsta kvalitet av mjuk bomullsbatist.

Så väljer du rätt duntäcke

Det finns några saker du bör tänka på när du ska köpa ett duntäcke. Det första är dunets ursprung. Fåglar som får växa upp och ströva fritt ger ifrån sig större och starkare dun vilket är bättre för både dig och fåglarna. Ett bra duntäcke bör ha en hög dunmängd, minst 90 % dun och 10 % fjäder. Även yttertyget är av yttersta vikt för kvaliteten. Ett yttertyg bör var tunt så att täcket kan andas, sytt i rutor eller fållor så att dunet fördelar sig jämt och sytt med en stark sömnad så att dunet inte läcker ut.

Sängvaruhuset Elgen brinner för sömn

Som du kanske märker är det inte helt lätt att hitta det duntäcke som passar just dig bäst. Därför finns våra kunniga medarbetare alltid nära till hands och kan guida dig till rätt köp. Besök vår butik i Stockholm City för att snacka täcken eller kontakta oss online. Vi på Sängvaruhuset Elgen har över 20 års erfarenhet av sömn och brinner för att alla i Sverige ska få sova bättre. Alltid fraktfritt och snabba leveranser.