Norsk Dun Royal Duntäcke | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Norsk Dun Royal Duntäcke 150x210 cm i gruppen Kuddar & täcken / Varumärken / Norsk Dun hos Sängvaruhuset Elgen (11852400)
Norsk Dun Royal Duntäcke 150x210 cm
Norsk Dun Royal Duntäcke 150x210 cm
Norsk Dun

Norsk Dun Royal Duntäcke 150x210 cm

Värmegrad:
Medium
Medium Svalt Varmt
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
1-3 vardagar
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
Finns i fler storlekar:
Passar till:
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Norsk Dun Royal Duntäcke är ett exklusivt duntäcke skapad för din ultimata sömn. Täcket är tillverkat med stor noggrannhet och innehåller en generös mängd av 70% myskanddun vilket ger en oöverträffad mjukhet och värme. Välj en värmegrad som passar dig och upplev skillnaden med ett duntäcke i toppklass. Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00
 • Produktbeskrivning
 • Norsk Dun Royal Duntäcke 150x210 cm

  70% myskanddun
  30% fjäder

  Vikt:

  Svalt 320 gram
  Medium 576 gram
  Varmt 784 gram

  Varför myskanddun?

  Myskanddunet, känt för sin höga kvalitet och isolerande förmåga, skapar en luftig och behaglig sovupplevelse. Täcket är designat för att ge optimal värme och komfort under de kyligaste nätterna och samtidigt bibehålla en lätt och lyxig känsla.

  När du köper dunprodukter från Norsk Dun får du produkter som er producerat efter de stängaste miljökraven och etiska reglerna enligt europeisk standard.
  Fördelar med ett duntäcke

  1. Värme och isolering: Dun har naturliga isolerande egenskaper, vilket gör duntäcken effektiva när det gäller att hålla värmen. De är lätta men ger ändå en hög grad av värme, vilket skapar en behaglig sovmiljö.

  2. Lättvikt: Dun är känt för att vara lätt, vilket gör duntäcken lätta och enkla att hantera. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för dem som föredrar lättare täcken utan att offra värme.

  3. Andningsförmåga: Dun tillåter luftcirkulation och andningsförmåga, vilket kan hjälpa till att reglera kroppstemperaturen under natten. Detta gör duntäcken lämpliga för användning året runt.

  4. Hållbarhet och lång livslängd: Kvalitetsduntäcken, om de sköts korrekt, kan vara hållbara och ha en lång livslängd. De behåller ofta sina isolerande egenskaper och form över tiden.

  5. Naturligt material: Dun är ett naturligt material, och många människor föredrar det över syntetiska alternativ. Dess naturliga egenskaper gör det till ett miljövänligare val.

  6. Lyxig känsla: Duntäcken associeras ofta med en lyxig och mjuk känsla. Den fluffiga och lätta naturen av dun ger en komfort som många uppskattar.

  7. Anpassningsbarhet: Duntäcken anpassar sig ofta till kroppens form och rörelser, vilket ger en skräddarsydd och bekväm sovupplevelse.


  Fördelar med Norsk Dun
  1. Kvalitet på dunet: Krav på högkvalitativt dun från fåglar, som kan inkludera myskand eller andra dunproducerande fåglar.

  2. Fjäderblandning: Exakta proportioner av dun och fjädrar för att uppnå önskad mjukhet och stöd i produkterna.

  3. Etisk produktion: Krav på etisk behandling av fåglarna för duninsamling, för att säkerställa välbefinnande och att inga djur far illa under processen.

  4. Bärighet och hållbarhet: Krav på att produkterna ska hålla över tid och bibehålla sin kvalitet efter upprepade tvättar och användning.

  5. Standarder för produktion: Följande industriella standarder och riktlinjer för produktion och bearbetning av dunprodukter.

  6. Miljöhänsyn: Norskt dun kan också ha fokus på hållbarhet och miljöhänsyn i produktionsprocessen.


 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)