Norsk Dun Dunkudde 50x60 cm | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Norsk Dun Royal Dunkudde 50x60 cm i gruppen Kuddar & täcken / Huvudkuddar & sovkuddar / Storlek / Kudde 50x60 cm hos Sängvaruhuset Elgen (11853000)
Norsk Dun Royal Dunkudde 50x60 cm
Norsk Dun Royal Dunkudde 50x60 cm
Norsk Dun Royal Dunkudde 50x60 cm
Norsk Dun

Norsk Dun Royal Dunkudde 50x60 cm

modell 50x60 cm
 • 60x80 cm
 • 50x90 cm
Höjd:
Låg
Låg Medium Hög
Rabatt -fr.500 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
1-3 vardagar
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
Passar till:
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Norsk Dun Royal Dunkudde. Upptäck överlägsen komfort och högkvalitativ sömn med vår norska dun dunkudde, en lyxig tillägg till din sovupplevelse. Tillverkad med omsorg och precision består denna dunkudde av en exklusiv blandning av 70% myskanddun, vilket ger en exceptionell mjukhet och fluffighet. Läs merHar du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Norsk Dun Royal Dunkudde 50x60 cm

  Myskanddunet är känt för sin överlägsna isoleringsförmåga och lättviktighet, vilket skapar en behaglig känsla av värme utan att tynga ner. Kudden är utformad för att ge optimal stöd för huvud och nacke, vilket gör den idealisk för en avkopplande natt sömn.

  Den höga kvaliteten på myskanddunet innebär att kudden behåller sin form och fluffighet över tid, och den mjuka och andningsbara bomullsfodret ökar dess hållbarhet och bekvämlighet. Den lyxiga känslan av att sjunka ner i denna dunkudde kommer att göra varje natt till en upplevelse av ren avkoppling.

  Investera i din sömnkomfort och välj vår norska dun dunkudde för en nattlig reträtt till lyx och avslappning.

  Vikt
  Låg: 300 gram
  Medium 490 gram
  Hög: 600 gram

  Att välja en dunkudde från Norsk Dun erbjuder flera fördelar som kan göra det till ett klokt val för din sömnkomfort. Här är några skäl till varför du kan överväga att välja en dunkudde från Norsk Dun:

  1. Högkvalitativt dun: Norsk Dun är känt för att använda högkvalitativt dun, inklusive myskanddun eller andra dunproducerande fåglar. Detta kan översätta till överlägsen mjukhet och isolering för en bättre sömnupplevelse.

  2. Etnisk produktion: Norsk Dun kan sätta höga standarder för etisk behandling av fåglarna under duninsamling. Detta innebär att de strävar efter att säkerställa välbefinnandet för de fåglar som bidrar till deras dunprodukter.

  3. Miljöhänsyn: Om Norsk Dun följer hållbarhetsprinciper kan det vara ett miljövänligt val. De kan implementera metoder och processer för att minimera miljöpåverkan i produktionen.

  4. Optimal värme och komfort: Med hög andel myskanddun kan en dunkudde från Norsk Dun erbjuda optimal värme och komfort, särskilt under kyligare nätter. Det luftiga och isolerande dunet skapar en behaglig sovmiljö.

  5. Lång livslängd och hållbarhet: Kvalitetsdunprodukter, om de sköts korrekt, kan vara hållbara och behålla sina egenskaper över tid. Detta innebär att du kan njuta av din dunkudde under en lång period.

  6. Anpassningsbarhet: Dunkuddar från Norsk Dun kan vara utformade för att anpassa sig till kroppens form och rörelser, vilket ger en personlig och bekväm sovupplevelse.

  7. Följer standarder och riktlinjer: Norsk Dun kan följa industriella standarder och riktlinjer för produktion och bearbetning av dunprodukter. Detta kan öka förtroendet för produkternas kvalitet och etiska hänsyn.

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)