Mavis Sängar | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Mavis Barnsängar & Våningssängar


Visa filter Dölj filter
Produktkategori
Spara 2000 kr
Mavis Lisa Familjesäng
fr.5495 kr fr.7995 kr
Spara 1800 kr
Mavis Sunne Våningssäng
Spara 2300 kr
Mavis Sunne Familjesäng

Familjesäng från Mavis

Mavis började tillverka sängar redan år 1917 och har därmed en lång erfarenhet och vet vad som behövs för att tillverka en bra familjesäng. Här hittar du tre populära sängar från Mavis.

Mavis Lisa Familjesäng

Lisa familjesäng är tillverkad av massiv furu och är därför en robust säng som passar vuxna lika bra som barn. Den snygga vitlackerade färgen gör att sängen passar i alla rum. Beroende på om du ska använda sängen ofta eller endast till gäster kan du köpa till antingen en bekväm bäddmadrass eller en lite enklare skummadrass. Även till denna familjesäng finns matchande sänglådor för förvaring som går att köpa till.

Mavis Sunne Familjesäng

Sunne familjesäng är sängen som kan anpassas efter dina behov. Använd den som en familjesäng med extra mycket plats i bottensängen eller som två enkelsängar. Passar perfekt i barnrummet där sängarna kan ändras efter barnens önskemål. Sängen är tillverkad av svensk vitlackerad furu med en stege som kan monteras på både höger och vänster sida.

Därför bör du ha en familjesäng

Alla barn bör ha en familjesäng i sitt rum. Barnet kommer att tycka det är kul att sova i överbädden och när ditt barn känner sig otrygg kan ni sova tillsammans i underbädden. Det är dessutom perfekt när det kommer gäster som ska sova över. Då har du flera sovplatser att erbjuda så att alla får en god natts sömn. En familjesäng är en utmärkt lösning för ett semesterhus där det behövs många sängplatser på en liten yta.

Behöver du råd? Hör av dig till oss!

Vi på Sängvaruhuset Elgen har passion för allt inom sängar och sömn. Har du svårt för att bestämma vilken familjesäng du ska köpa är du välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna med vilken stomme som passar hemma hos dig och vilka madrasser du bör ha till för att få den bekvämaste sängen. Köper du en ny säng hos oss får du alltid bästa prisgaranti och kan räkna med en smidig leverans.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)