105x210 cm bäddmadrass - Bäddmadrasser från Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Bäddmadrass 105x210 cm

Flexa Resårmadrass
fr.3238 kr fr.3809 kr

Bäddmadrasser i storleken 105x210 cm:

Optimalt stöd för en god natts sömn

Perfekt passform för din säng

Med en bäddmadrass i storleken 105x210 cm får du en perfekt passform för din säng, vilket skapar en jämn och stödjande yta att vila på varje natt. Dess exakta dimensioner är utformade för att komplettera din sängram och förbättra din sömnkvalitet.

Förbättrad komfort och stöd

Upptäck fördelarna med överlägsen komfort och stöd med våra bäddmadrasser i storleken 105x210 cm. Tillverkade av högkvalitativa material erbjuder våra bäddmadrasser optimal kroppsstöd och tryckavlastning för en avslappnad och uppfriskande sömn varje natt.

 

Sänglampa stående på bord

Har du ett större nattduksbord passar det utmärkt att ställa dit en vacker sänglampa. Den kommer ge sken från ett bra avstånd och bordet kommer inte att se tomt ut. En stående lampa ser nätt ut och ger ett stilrent uttryck.

Investera i din sömnkvalitet med högkvalitativa bäddmadrasser

Vi prioriterar kvalitet och hållbarhet i våra produkter och är stolta över att erbjuda bäddmadrasser av högsta kvalitet. Med en bäddmadrass i storleken 105x210 cm kan du vara säker på att du investerar i din sömnkvalitet och får många år av bekväm och stödjande vila.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)