Sängöverkast – Hitta sängöverkast på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Sängöverkast

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Färg
sängrea
Himla Delia Överkast Cream
fr.2995 kr fr.3990 kr
Himla Delia Överkast Taupe
fr.1995 kr fr.3990 kr
Himla Pauline Överkast Shadow
fr.2392 kr fr.2990 kr
Himla Dylan Överkast White
fr.1592 kr fr.1990 kr
Himla Dylan Överkast Ash
fr.1592 kr fr.1990 kr

Sängöverkast för dubbelsäng och enkelsäng

På Sängvaruhuset Elgen har vi med stor omsorg valt ut sängöverkast från några av de bästa varumärkena inom sängkläder. Några av de märken du kan hitta hos oss är följande:

  • Mille Notti
  • Himla
  • Lexington
  • Värnamo of Sweden
  • Beach House
  • ByNord  

Alla tillverkar vackra sängöverkast för enkelsängar och dubbelsängar. Välj mellan stilrena sängöverkast i beige, vitt eller grönt för att nämna några exempel på färger eller kanske överkast med utstickande mönster som får bli fokus i sovrummet. Fundera också över om du vill ha ett tjockt eller tunt sängöverkast och i vilket material det ska vara. Oavsett vad för variant du väljer kommer det att göra stor skillnad för inredningen i ditt sovrum.

Skapa hotellkänsla med vackra sängöverkast

Ett vackert sängöverkast kan ge ditt sovrum och din säng ett helt nytt uttryck. Du kan enkelt få till den där perfekta hotellkänslan med en lyxig bäddning. Överkastet gör att rummet ser stilrent och ombonat ut samtidigt som det skyddar dina sängkläder. 

Ett snyggt och modernt sätt att bädda på för att få till det lilla extra är att använda dig av lager på lager-tekniken. Låt kuddar och det översta delen av täcket få sticka fram och lägg sängöverkastet lite slarvigt på nedre delen av sängen. För en mer stram och ren bäddning lägger du sängöverkastet över hela sängen och matchar med snygga prydnadskuddar. Ett tips om du ska låta sängkläderna vara synliga är att välja en mer neutral färg på dessa.

En helhet i din inredning

För att skapa en helhet i sovrummet kan du matcha gardinerna med sängöverkastet. Du kan även låta alla textilier i sovrummet gå i samma nyans för en harmonisk effekt.

Allt för sängen på sängvaruhuset Elgen

Vi har allt för sängen och ett trivsamt sovrum. Förutom praktiska och snygga sängöverkast har vi ett stort utbud av sängkläder samt kuddar och täcken. Börjar det bli dags för en ny säng hittar du naturligtvis även detta hos oss. Vi har snabba leveranser och våra experter finns alltid tillgängliga för dig om du skulle behöva hjälp.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)