Hoie Dunkudde stor | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
sängrea
Hoie Dunkudde stor 70x100 cm
Hoie Hotell Dunkudde stor 70x100 cm
Hoie Hotell Dunkudde stor 70x100 cm
Hoie Hotell Dunkudde stor 70x100 cm
Hoie Hotell Dunkudde stor 70x100 cm
Hoie

Hoie Hotell Dunkudde stor 70x100 cm

modell 70x100 cm
 • 60x80 cm
 
1499 kr / 1274 kr
Lägsta pris 30 dagar innan prissänkning: 1349 kr
Rabatt -225 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
1-3 vardagar
Lägg till i varukorg
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Hoie Dunkudde Hotell stor 70x100 cm - Sovkomfort av Hotellkvalitet!

Ge din sömn en lyxig uppgradering med den populära Hoie Dunkudden Hotell 70x100 cm. Denna generösa kudde är utformad med fokus på hotellkvalitet för att erbjuda dig en exklusiv och avkopplande sömnupplevelse. Läs merHar du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00
 • Produktbeskrivning
 • Hoie Hotell Dunkudde stor 70x100 cm

  Fyllning av Hög Kvalitet: Kudden är fylld med noggrant utvalt europeiskt gåsdun av högsta kvalitet. Den höga andelen dun (15%) och fjädrar (85%) garanterar en perfekt balans mellan stöd och mjukhet, vilket är karakteristiskt för hotellstandard.

  Storlek och Design: Med måtten 70x100 cm erbjuder denna dunkudde en generös yta för optimal komfort. Den enkla och stilrena designen kompletterar hotellkänslan och gör kudden till en elegant detalj i ditt sovrum.

  Tyg av Premiumkvalitet: Det exklusiva bomullscambric-tyget ger kudden en mjuk och behaglig känsla mot huden. Tyget är noggrant utvalt för att uppfylla de höga standarder som förknippas med hotellkomfort.

  Allergivänlig och Certifierad: Hoie Dunkudde Hotell stor 70x100 cm är allergivänlig och Oeko-Tex-certifierad. Detta innebär att kudden uppfyller strikta krav på hälsa och kvalitet, vilket ger dig en trygg och hälsosam sömn.

  Perfekt för Hemmet eller Hotellrummet: Denna dunkudde är inte bara idealisk för ditt eget sovrum utan är även perfekt för att skapa en hotellkänsla i gästrummet. Ge dina gäster en natt av ultimat komfort och vila.

  Långvarig Kvalitet: Tillverkad med precision och omsorg i Norge, är Hoie Dunkudde Hotell stor 70x100 cm av högsta kvalitet och kommer med en 15-årig garanti, vilket ger dig trygghet och förtroende för din investering i en bättre sömn.

  Upplev hotellkomfort varje natt med Hoie Dunkudde Hotell stor 70x100 cm och låt varje sömnstund bli en lyxig reträtt.

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)