Ekens bäddmadrass: Hitta rätt modell här | Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Visa filter Dölj filter
Typ
Produktserie

Ekens bäddmadrass

En bäddmadrass från Ekens finns i olika fasthet och utförande. Vad för känsla vill du ha när du lägger dig i sängen? En fast och stram yta, eller ett mjukt och fluffigt omfamnande. Det är väldigt individuellt vilken bäddmadrass som passar bäst. Hos oss på Sängvaruhuset hittar du flera att välja på och vi finns hela tiden här för att svara på frågor och hjälpa dig hitta din favorit. 

När du hittat en Ekens bäddmadrass till din säng levererar vi den fraktfritt hem till din dörr, snabbt och enkelt.

Vilken Ekens bäddmadrass vill du ha?

Med en bäddmadrass minskar du slitaget på din säng, samtidigt som ytkänslan blir en helt annan. Hur tjock vill du att bäddmadrassen ska vara, och vilken fasthetsgrad passar din kropp?

Ekens Fastex Quilt bäddmadrass 7 cm

En fastare bäddmadrass med perfekt tryckavlastning. Fodralet är quiltat och avtagbart för enkel tvätt. Stoppning av mjuk polyeter.

Ekens Fastex Trens bäddmadrass 9 cm

Den fastare bäddmadrassen i annat utförande med tjockare volym än den ovannämnda. Få välavvägt stöd och skön komfort med luftig fyrkanalsfiber och trensat fodral som skumtvättas.

Ekens Softex Quilt bäddmadrass 7 cm

En mjuk, följsam bäddmadrass stoppad med perforerad softex och klädd med quiltat fodral som enkelt tas av för tvätt. 

Ekens Softex Trens bäddmadrass 9 cm

En fluffig, exklusiv bäddmadrass med tjock stoppning av både softex och fyrkanalsfiber. Mjuk komfort och perfekt tryckavlastning för kroppen när du ska sova. Trensat fodral som skumtvättas.

Kom in i vår butik i centrala Stockholm och prova de olika bäddmadrasserna från Ekens. Det gör det enklare för dig att låta känslan avgöra vilken som är rätt. Välj mellan olika design, fasthet och andra viktiga egenskaper, prova dig fram och fråga oss om du undrar något.Därför behövs en bäddmadrass

Förutom att skänka en skön komfort och viktig tryckavlastning finns det fler fördelar med att ha en bäddmadrass ovanpå din sängs vanliga madrass. Först och främst handlar det om minskat slitage på din säng, vilket ökar dess livslängd. En bäddmadrass är även optimal för att skydda mot fukt och kan enkelt tvättas, till skillnad från en större madrass. Den kan även se till att justera temperaturen i sängen, lite beroende på val av stoppning och textil.

Varumärket Ekens 

Ekens sängar är ett anrikt och ledande märke inom sängbranschen. Ekens kom till för över 80 år sedan med visionen att skapa de skönaste resårsängarna på marknaden. Sedan start har sängarna, madrasserna och bäddmadrasserna tillverkats på plats i Hästveda, i södra Sverige. Där görs sängarna i tidlös design och skandinavisk kvalitet med individuellt anpassad komfort. Ett perfekt val för dig som vill ha en säng att njuta av länge.

Låt oss hjälpa dig

Vår sängexpertis sträcker sig över 20 års erfarenhet och vi älskar att hjälpa våra kunder att hitta rätt i vårt stora utbud av sängar och madrasser för alla smaker. Det är ett stort beslut att köpa en ny säng och det gäller att det känns rätt, för både kropp och hjärta. Med vår vägledning och kunskap inom allt från material, stöd, tryckavlastning och prisklass hittar du snart det som passar dig och din sömn perfekt. Kontakta oss på Sängvaruhuset Elgen, vi finns här för dig när du letar efter din drömsäng.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)