Ringsted Dun Kiddy Kit (Bebistäcke & Bebiskudde) | Sängvaruh
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
sängrea
Ringsted Dun Kiddy Kit (Juniortäcke & Juniorkudde)
Ringsted Dun Kiddy Kit (Juniortäcke & Juniorkudde)
Ringsted Dun Kiddy Kit (Juniortäcke & Juniorkudde)
Ringsted Dun Kiddy Kit (Juniortäcke & Juniorkudde)
Ringsted Dun

Ringsted Dun Kiddy Kit (Juniortäcke & Juniorkudde)

Gör dina val nedan
modell Junior
 • Baby
 
1649 kr / 1319 kr
Lägsta pris 30 dagar innan prissänkning: 1319 kr
Rabatt -330 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
2-5 vardagar
Lägg till i varukorg
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Ringsted Dun Kiddy Kit (Juniortäcke & Juniorkudde) fylld med det bästa europeiska anddunet i en härligt, mjukt bomullsvar. En fin nalleväska att packa i täcket ingår. Läs merHar du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Ringsted Dun Kiddy Kit (Juniortäcke & Juniorkudde)

  Täcke 100x140 cm
  Kudde 40x45 cm

  Kiddy Mysk är en serie av underbara täcken och kuddar där komfort och naturliga material går hand i hand.

  Vi har valt det finaste europeiska myskdunet och mjuk bomull för denna serie. Det lätta och stora myskdunet tillsammans med det mjuka bomullsvaret skapar en härlig sovmiljö för ditt barn. Täckena i serien finns i två komfortnivåer och kuddarna är speciellt utformade för baby eller junior, med hänsyn till att barn i den åldern inte rekommenderas att använda för höga eller för stora kuddar. Babykudden har en charmig stickad nalleapplikation.

  I serien ingår babytäcken, babykudde, juniortäcken, juniorkudde och en fin nalleväska att förvara baby- och juniortäckena i. Det härliga myskdunet har en bärighet på 725 och det mjuka varet är tillverkat av bomullscambric, vilket ger en naturlig och bekväm känsla när ditt barn somnar på natten. Den söta nalleväskan är perfekt för att bära med sig leksaker, nallar och allt annat som behövs på resor och äventyr.

  Både täcken och kuddar är certifierade som kemikaliefria och innehåller inga skadliga ämnen. De är allergivänliga och tillverkas enligt stränga miljö- och hygienkrav. Produkterna är certifierade enligt OEKO-TEX STANDARD 100, klass 1, Downafresh greenLine och NOMITE.

  Våra baby- och juniortäcken finns i två varianter – "TOG 4" för inomhusbruk och "extra varm" för utomhusbruk. Det är viktigt att notera att enligt de uppdaterade EU-standarderna för täcken för små barn bör ett babytäcke för inomhusbruk inte ha ett högre TOG-värde än TOG 4. TOG står för Thermal Overall Grade och anger isoleringsförmågan hos täcket. Babytäcket kan användas upp till cirka tre års ålder, och det är viktigt att byta till ett juniortäcke när det inte längre når runt barnets fötter och axlar eller när barnet övergår till en större säng.

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)