Sängar – Köp din nya säng på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Sängar

Hos oss på Sängvaruhuset Elgen hittar du sängar från ledande sängmärken som Carpe Diem BedsEkensElite sängar, JensenHästensTempurVispring m.fl. Vi har alltid attraktiva sängkampanjer, prisgaranti och fri hemleverans. Välj mellan en kontinentalsängställbar säng eller en ramsäng. Hos oss hittar du 90 säng, 120 säng, 140 säng och sängar i alla andra storlekar. Kontakta oss gärna för kostnadsfri expertrådgivning eller besök vår butik för en sängprovning och hjälp av en duktig säljare.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Sängtyp
Produktserie
Prisklass
sängrea
winga
Winga Ikon Ramsäng
fr.3990 kr fr.5990 kr
sängrea
winga
Winga Ikon Ramsäng 140
fr.7990 kr fr.9990 kr
Mavis Lisa Familjesäng
fr.5495 kr fr.7995 kr
ekens
Ekens Entre Sängpaket 140
fr.7990 kr fr.14410 kr
sängrea
ekens
Ekens Entre Sängpaket
fr.6250 kr fr.9745 kr
Mavis Falsterbo Juniorsäng
fr.6223 kr fr.9495 kr
sängrea
Winga Ikon Ramsäng 180
fr.7980 kr fr.11980 kr
sängrea
Winga Ikon Ramsäng 80
fr.3990 kr fr.5990 kr
ekens
Ekens Entre Sängpaket 105
fr.6880 kr fr.11415 kr

Ett brett utbud av sängar

Vi har ett brett utbud av sängar och hjälper dig gärna att välja en säng som är rätt för dig. Med stor omsorg har vi valt ut några av de ledande sängmärkena att samarbeta med:

 • Carpe Diem Beds
 • Ekens
 • Jensen
 • Hästens 
 • Tempur
 • Winga
 • Hilding Anders
 • Elite

Alla sängar du hittar hos oss har högsta kvalitet och är tillverkade för att du ska få en god natts sömn. Du kan välja mellan enkelsängar och dubbelsängar i olika storlekar samt sängar i olika färger och design.

Välj en säng till din sömn

När du sover får din kropp återhämtning och du får bäst förutsättningar för att klara dagen. När du ska köpa en säng är det därför viktigt att du köper en som är anpassad efter hur just du sover. Här är några tips för att hitta rätt säng.

Komfort

Sover du oftast på rygg eller på sidan, eller kanske på magen? För att du ska få rätt tryckavlastning behöver du välja en komfort som passar för din sovposition. Är madrassen för hård eller för mjuk får du inte avlastning på rätt ställen och du kan vakna med ont i kroppen.

Typ

 • Kontinentalsäng

En kontinentalsäng har dubbla madrasslager och en bäddmadrass. Denna säng ser vacker ut i rummet och ger en mjuk och härlig komfort

 • Ramsäng

En ramsäng består av en resårsäng och en bäddmadrass. Detta är en prisvärd säng som ger god sovkomfort.

 • Ställbar sängar

En ställbar säng är en säng du kan anpassa efter dina behov. Du kan höja och sänka både huvuddelen och fotdelen för att alltid ha en optimal och bekväm ställning.

Design

Även om komforten bör gå före så är designen på sängen viktig. Den behöver passa din stil för att se bra ut i ditt sovrum. När du har ett sovrum som du trivs i kommer du ha lättare för att slappna av och kan på så vis få en mer harmonisk natt.


Köp en säng hos Sängvaruhuset Elgen

Att köpa en säng är en investering i ditt välbefinnande. Vi hjälper dig gärna att hitta den rätta! Kontakta en av våra sängexperter eller besök vår butik i centrala Stockholm för att prova en säng. Vi går igenom allt du behöver tänka på så att du kan känna dig trygg med ditt köp.

Vi har alltid attraktiva sängerbjudanden, prisgaranti och gratis hemleverans!Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)