Sängrea - Hitta din säng på REA hos Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

 

Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

Visa filter Dölj filter
Produktkategori
Varumärke
ekens
fr.16990 kr fr.22750 kr
sängrea
ekens
fr.24995 kr fr.40260 kr
ekens
fr.42390 kr fr.56520 kr
ekens
fr.52990 kr fr.68510 kr

Vem gillar inte ett fynd? På vår sängrea hittar du de bästa sängarna till de bästa priserna. Vi har alltid bra priser på våra produkter, trots det har vi i denna kategori sängar till ännu bättre pris men som ändå inte tummar på kvaliteten. Vi på Sängvaruhuset Elgen har en lång och gedigen erfarenhet av sängar och tillbehör så kontakta oss gärna om du har några frågor om pågående sängrea eller behöver hjälp med att välja rätt säng för dig. 

Sängrea på flera varumärken

Vilka sängar som är på rea varierar ständigt men vi kan garantera att det alltid kommer att finnas sängar från några av Sveriges populäraste sängvarumärken. Är det dags att köpa en ny säng kan det vara ett perfekt läge att ha koll på sängrean för att hitta ditt fynd. Du kommer att sova nöjdare i en säng som du vet att du fått till ett riktigt pang-pris. Några av varumärkena vi har som kommer på sängrea då och då är Carpe Diem Beds, Jensen sängar, Tempur och Ekens sängar samt många fler.

Carpe Diem Beds

Sängar från Carpe Diem kännetecknas av hantverk av högsta kvalitet. Alla sängar är tillverkade med det patenterade Carpe Diem Beds Pocket System som gör sängen följsam och erbjuder en unik tryckavlastning. Du får maximal sovkomfort och kommer garanterat få en god natts sömn. Sängarna är dessutom snygga och kommer bli sovrummets vackra mittpunkt. Håll utkik på vår sängrea efter din Carpe Diem-favorit.

Jensen Sängar

Dessa norska kvalitetssängar tar inspirations från den norska naturen vilket återspeglas i varenda säng. Ett zonindelat fjädersystem innebär att din kroppstyngd fördelas på rätt sätt och du får stöd för höfter, axlar och skuldror. Med en säng från Jensen kommer det bli rena drömmen att gå och lägga sig.

Tempur

Tempurs unika teknik har utvecklats av NASA och fortsätter ständigt att utvecklas för att erbjuda de bästa sängarna. När du lägger dig i en säng från Tempur kommer du att känna dig viktlös tack vare den följsamma och anatomiska utformningen. Köp till en Tempurkudde som kommer att forma sig efter din nacke så har du allt stöd du behöver. Sover ni flera i sängen är det en Tempursäng du ska ha eftersom rörelser dämpas, du kommer därmed inte att bli störd av din sovkamrat. Hitta din nya säng på vår sängrea.

Ekens Sängar

Klassisk skandinaviskt hantverk av högsta kvalitet. I en säng från Ekens sover du gott och kommer att vakna pigg och utvilad. Alla sängar anpassar sig efter din kropp och erbjuder en enastående komfort. Finns i flera färger och storlekar så du kan hitta en säng som passar i ditt hem.

Sängrea i butik och online

Håll utkik här på vår hemsida efter kampanjpris och erbjudanden på härliga sängar. Vissa erbjudanden gäller endast i butik så kom förbi vår lokal i Stockholm City och prata sängerbjudanden med vår erfarna personal. Då kan du prova sängar som är på sängrea så du blir säker på ditt köp. Vi har alltid bästa prisgaranti på våra sängar. Kontakta oss så berättar vi mer om detta. Vi erbjuder även fraktfri och snabb leverans av alla sängar. Hitta din säng på sängrea idag.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)