Sängrea - Hitta din nya säng på REA hos Sängvaruhuset.se
Kontakta oss
08-440 32 00

SängreaVem gillar inte ett fynd? På vår sängrea hittar du de bästa sängarna till de bästa priserna. Vi har alltid bra priser på våra produkter, trots det har vi i denna kategori sängar till ännu bättre pris men som ändå inte tummar på kvaliteten. Vi på Sängvaruhuset Elgen har en lång och gedigen erfarenhet av sängar och tillbehör så kontakta oss gärna om du har några frågor om pågående sängrea eller behöver hjälp med att välja rätt säng för dig. 

Läs mer Visa mindre
Visa filter Dölj filter
Varumärke
Produktserie
Sängtyp
Prisklass
Sängvaruhuset Sängpaket
fr. 4990 kr fr. 7150 kr
Kampanjpris
Sängvaruhuset Sängpaket
fr. 24990 kr fr. 35190 kr
Sängvaruhuset Sängpaket
fr. 34990 kr fr. 45370 kr
Sängvaruhuset Sängpaket
fr. 38990 kr fr. 46980 kr

Sängrea på flera varumärken

Vilka sängar som är på rea varierar ständigt men vi kan garantera att det alltid kommer att finnas sängar från några av Sveriges populäraste sängvarumärken. Är det dags att köpa en ny säng kan det vara ett perfekt läge att ha koll på sängrean för att hitta ditt fynd. Du kommer att sova nöjdare i en säng som du vet att du fått till ett riktigt pang-pris. Några av varumärkena vi har som kommer på sängrea då och då är Carpe Diem Beds, Jensen sängar, Tempur och Ekens sängar samt många fler.

Carpe Diem Beds

Sängar från Carpe Diem kännetecknas av hantverk av högsta kvalitet. Alla sängar är tillverkade med det patenterade Carpe Diem Beds Pocket System som gör sängen följsam och erbjuder en unik tryckavlastning. Du får maximal sovkomfort och kommer garanterat få en god natts sömn. Sängarna är dessutom snygga och kommer bli sovrummets vackra mittpunkt. Håll utkik på vår sängrea efter din Carpe Diem-favorit.

Jensen Sängar

Dessa norska kvalitetssängar tar inspirations från den norska naturen vilket återspeglas i varenda säng. Ett zonindelat fjädersystem innebär att din kroppstyngd fördelas på rätt sätt och du får stöd för höfter, axlar och skuldror. Med en säng från Jensen kommer det bli rena drömmen att gå och lägga sig.

Tempur

Tempurs unika teknik har utvecklats av NASA och fortsätter ständigt att utvecklas för att erbjuda de bästa sängarna. När du lägger dig i en säng från Tempur kommer du att känna dig viktlös tack vare den följsamma och anatomiska utformningen. Köp till en Tempurkudde som kommer att forma sig efter din nacke så har du allt stöd du behöver. Sover ni flera i sängen är det en Tempursäng du ska ha eftersom rörelser dämpas, du kommer därmed inte att bli störd av din sovkamrat. Hitta din nya säng på vår sängrea.

Ekens Sängar

Klassisk skandinaviskt hantverk av högsta kvalitet. I en säng från Ekens sover du gott och kommer att vakna pigg och utvilad. Alla sängar anpassar sig efter din kropp och erbjuder en enastående komfort. Finns i flera färger och storlekar så du kan hitta en säng som passar i ditt hem.

Sängrea i butik och online

Håll utkik här på vår hemsida efter kampanjpris och erbjudanden på härliga sängar. Vissa erbjudanden gäller endast i butik så kom förbi vår lokal i Stockholm City och prata sängerbjudanden med vår erfarna personal. Då kan du prova sängar som är på sängrea så du blir säker på ditt köp. Vi har alltid bästa prisgaranti på våra sängar. Kontakta oss så berättar vi mer om detta. Vi erbjuder även fraktfri och snabb leverans av alla sängar. Hitta din säng på sängrea idag.