Carpe Diem Beds sängar hittar du hos Sängvaruhuset Elgen
Kontakta oss
08-440 32 00

Carpe Diem Beds


Carpe Diem Beds Sängar

Sängar från Carpe Diem Beds är följsamma och bekväma i hög kvalitet, tillverkade i det naturromantiska Lysekil på Sveriges stolta västkust. Känn skillnaden mellan en vanlig säng och en riktig premiumbädd med anatomiskt stöd och rätt avlastning för hela kroppen. Det ska vara skönt att sova.

Välkommen in till oss

På Sängvaruhuset Elgen hittar du flera sängar från det svenska lyxmärket. Kom in i vår butik i centrala Stockholm om du vill provligga i en skön bädd eller ställa frågor till oss sängexperter. Vi hjälper dig att hitta din drömsäng.

Ett ledande svenskt sängmärke

Du vet att ett sängmärke är av riktigt hög kvalitet och känt därav – när sängarna med sina sköna madrasser och mjuka bäddmadrasser återfinns på några av de absolut lyxigaste hotellen i olika delar av världen. Med innovativ teknik från minsta söm till materialval och design följer sängen du väljer kroppens form och linjer, så att du får precis rätt stöd.


Läs mer Visa mindre
Visa filter Dölj filter
Produktserie
Prisnivå
Sängtyp
Sängstorlek
Färg

Sängar från Carpe Diem Beds

De många olika sängarna du har att välja på i sortimentet från Carpe Diem Beds är alla namngivna efter natursköna platser i den västkustska skärgården.

Carpe Diem Beds – Sandö

Sov skönt i en kontinentalsäng som ger dig en känsla av ljuv viktlöshet. Sandö är en premiummodell med välkänd liggkomfort men har förutom det även en klassisk design för det tidlösa hemmet. Sov gott året om i en säng skapad för avslappning och sömn.

Carpe Diem Beds – Härmanö

Kontinentalsängen Härmanö ger dig maximal komfort med sitt unika Contour Pocket System för tryckavlasning av hela kroppen. Designen är stilren och säker i sitt uttryck, skapad för att passa in utan att någonsin gå ur tiden.

Carpe Diem Beds – Koster

Koster är en skön basmodell från Carpe Diem Beds, i hantverkskvalitet och smakfullt, nedtonad design. Sängen är byggd för hand med det patenterade Contour Pocket System och en sängram av klassisk svensk furu med nedsänkta ribbor.

Carpe Diem Beds – Vindö

Vindö är säng i nästintill futuristisk design, skapad för att erbjuda dig en exklusiv komfort och smart teknik. Sängen är ställbar och byter enkelt form när du vill det, med röstkommando eller fjärrkontroll. Förutom genomtänkt design har sängen skön tryckavlastning och funktioner som vibrationsmassage, justerbara huvud- och fotändar liksom automatiskt nack- och svankstöd. 

Carpe Diem Beds – Kornö

Sov i en kontinentalsäng med separata fjädersystem och dubbla madrasser för högsta möjliga komfort och tryckavlastning. För en ännu större möjlighet till att få en unik säng erbjuds hela 16 olika möbeltyger i varierande färg och material – det gör det enklare för dig att hitta rätt nyans till ditt sovrum.

Vilken säng är rätt för dig? 

Att välja säng kan kännas som ett svårt uppdrag – det finns så många olika varianter att välja mellan. Kanske tycker även du och din partner olika om fasthet och höjd på sängen.

Kom gärna in till Sängvaruhuset eller ring oss på 08-440 32 00 så hjälper vi till i jakten på drömsängen. När du hittat rätt säng har du dessutom fri frakt direkt hem till dörren.