Hästens sängar – Hitta din drömsäng hos oss på Sänggvaruhuset Elgen
Kontakta oss
08-440 32 00

Hästens Sängar


Hästens sängar

Hästens är ett sängmärke som inte bara är ledande och extremt välkänt världen över – det är nästan som en symbol för hantverksglädje, klassisk design och skön sömn. Vi på Sängvaruhuset Elgen är både glada och stolta över att kunna erbjuda våra kunder specialbeställda sängar från Hästens, i flera olika utföranden och med lika exklusiva tillval och tillbehör.

Vi kan sömn och sängar

Efter att ha verkat i sängbranschen med stor entusiasm i över 20 år kan vi stoltsera med hög produktkännedom och kunskap om både sängens olika delar och sömnens nyckelfaktorer. Kom in till oss, hör av dig via telefon eller mail för att komma i kontakt – vi finns här när du funderar på att byta säng och vill veta mer.Läs mer Visa mindre
Visa filter Dölj filter
Produktserie
Sängtyp
Sängstorlek

Hästens olika sängar

Hästen har ett gediget sortiment med ramsängar, kontinentalsängar och ställbara sängar. Alla i det klassiska blårutiga tyget vi alla känner igen. Här är några av favoriterna ur sortimentet.

Hästens 2000T kontinentalsäng

2000T kan mycket väl vara sängarnas säng. När denna först kom ut på marknaden revolutionerades sovkomforten enormt, förmodligen på grund av sängens tre separata fjädringssystem. Lager av tagel, bomull och ull ger sängen en ofattbar mjuk känsla. Idag är sängen ansedd en klassiker världen runt, och det är lätt att förstå varför med ett sådant hantverk. Finns i fast, medium och medium/fast.

Hästens Superia ramsäng

Ramsängen Superia har Hästens klassiska fjädersystem naturligt inbyggt för optimal fjädring, mjukhet och sovkomfort. Med lager av naturmaterial som bomull och ull över hela sängen kan du sova skönt hela natten, viktlöst flygande i drömmarnas värld.

Hästens Novoria ställbar säng

Handgjorda Novoria är designad och tillverkad för att ge dig stöd, avlastning, mjukhet och skön spänst. Eftersom sängen är ställbar kan du själv välja hur högt du vill ligga och styra från ligg- till sittposition med en trådlös fjärrkontroll. Lagren av bomull, tagel och ull är ventilerade och fördelade för att inte ge någon belastning på sängens motorer.

Hästens Maranga Limited Edition

Kontinentalsängen Maranga är skapad för att ge dig som vilar en känsla av viktlöshet. Maranga är en maoriskt ord som innebär “vakna upp” och detta är tänkt att symbolisera sängens egenskaper i form av hantverkskonst ned i minsta detalj. Madrasserna är handstoppade med allergivänliga naturmaterial, i flera lager för att ge avlastning, rätt stöd och en mjuk känsla.

Vilken säng är rätt för dig?

Det är bara du som vet vad som känns skönt och bekvämt för din kropp. Genom att besöka oss på Sängvaruhuset Elgen kan du prova dig fram och ta del av våra experters råd när det gäller sömn och sovkomfort. Vi har lång erfarenhet och kunskap om alla de ledande sängvarumärkena, låt oss vägleda dig till din drömsäng.

Välkommen in till Sängvaruhuset eller ring oss på 08-440 32 00 för att lära dig mer om vårt stora utbud fantastiska sängar.