Jensen sängar – Norskt kvalitetsmärke på Sängvaruhuset Elgen
Kontakta oss
08-440 32 00

Jensen


Jensen sängar

Jensen är ett norskt kvalitetsmärke när det kommer till sängar, madrasser och allt som hör skön sömn till. Sov på ett zonindelat fjädersystem som ger avlastning och stöd till rygg, höfter, axlar och resten av kroppen – det förtjänar du och din sovkomfort. I urvalet från Jensen hittar du allt från kontinentalsängar till ställbara sängar och klassiska ramsängar. Välj det som känns rätt för dig.

Vi kan sängar

Vi på Sängvaruhuset Elgen kan vårt sortiment med ledande sängmärken utan och innan. Ring oss eller kom förbi vår butik i centrala Stockholm för att få veta mer om de olika sängarna, deras egenskaper och hur du hittar en säng som är optimal för dig. Vi hjälper dig mer än gärna.

 


Läs mer Visa mindre
Visa filter Dölj filter
Sängtyp
Produktserie
Färg

Sängar från Jensen

Jensen har i vårt sortiment tre olika serier med sängar, som alla kommer i olika utföranden – ställbar, ramsäng och kontinental. Serierna är döpta till Ambassadör, Diplomat och Supreme. Jensens sängar är särskilt anpassade för att ge god plats och stöd åt dina axlar när du sover på sidan, för att du ska kunna sova riktigt skönt utan att få ont.

Jensen Ambassadör kontinentalsäng

Ambassadör i form av kontinentalsäng är en av de populäraste produkterna från Jensen. Här ligger du på Jensen Pocket on Pocket Technology med dubbla madrasser och hela tre olika fjädersystem. För optimal liggkomfort kan du och din partner välja individuell fasthetsgrad för respektive sida av sängen. Perfekt om den ena vill ligga mjukt och den andra mer fast.

Ambassadör finns även som ställbar säng och ramsäng.

Jensen Diplomat kontinentalsäng

Kontinentalsängen Diplomat har flera olika delar som tillsammans ger den otroliga komforten namnet står för. Förutom ett Sense Pocket med ett zonsystem på 12,5 cm finns ännu ett Support Pocket på samma djup. Varje fjäder i systemet är noggrant inkapslad i en tygpåse och det gör att de fungerar individuellt för en mer jämn tryckavlastning. I sängen får du skönt stöd för korsrygg och skuldror samt en tryckavlastande liggkomfort oavsett kroppsform. 

Diplomat finns även som ramsäng och ställbar säng.

Jensen Supreme kontinentalsäng

Supreme är serien där färgerna på madrasser och sängbotten är inspirerade av den norska naturen. Sängen har en pocket på 16 cm med ett avancerat zonsystem liksom ännu ett Support Pocket på 12,5 cm för maximalt stöd och skön avlastning till din kropp. Fjädersystemet Jensen Aloy anpassar sig efter din liggställning och kroppsform på ett naturligt sätt, det ger en ytmjukhet i hela madrassen.

Supreme finns även som ställbar säng och ramsäng.

Vi kan liggkomfort

Eftersom du spenderar en tredjedel av dagen i sängen är det viktigt att denna tid är skön, avslappnande och återhämtande – så att du har ork för resten av tiden på dygnet. Vi kan mycket om sömn och vet att det är många svenskar som i perioder har svårt att sova om nätterna. Genom att ta del av våra kunskaper på Sängvaruhuset Elgen kan du lära dig att ta mer hand om din värdefulla sömn. Att hitta en säng som är bekväm och i din smak är ett bra första steg.

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt i det stora utbudet av sängar och madrasser.