Tempur Kudde Nacke | Tempurkuddar - Kuddar - Kuddar & t
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Tempur

Tempur Resekudde Nackkudde

 
849 kr / 594 kr
594 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning 594 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
1-3 vardagar
Finns i vår butik på Karlavägen 27, Stockholm
Lägg till i varukorg
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Tempur Transit nackkudde är den välkända kudden som ger det bästa stödet för nacken och huvudet under resan eller hemma i soffan. Transit nackkudde rekommenderas för personer med rygg- eller nackvärk och personer som vill ha extra stöd för nacken eller huvudet i en sittande position.  Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Tempur Resekudde Nackkudde

  Transit nackkudde ger det bästa stödet för nacken och huvudet under resan eller hemma i soffan. Transit nackkudde rekommenderas för personer med rygg- eller nackvärk och personer som vill ha extra stöd för nacken eller huvudet i en sittande position. 

  Kudden består av två halvmånar i Tempurmaterial som hålls samman av ett velouröverdrag. Dessa halvmånar går att plocka ur för enklare förvaring. 

  Kuddöverdraget av velour är av hög kvalitet bestående av 75 % naturligt tvättad bomull och 25 % polyester. Det har en antikvalsterbehandling som inte går bort i tvätten. Överdraget kan maskintvättas i 40 grader.

   

       

   

  Varumärket Tempur är ett globalt företag med kunder över hela världen. Förutom privatkunder som köper produkter från Tempur – är Tempurs produkter populära inom vårdhem och sjukhus har insett produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)