Elgen Hotel Beds - Lyxiga hotellsängar
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00 


 Elgen Hotel Collection – Exceptionell Sovkomfort för Exklusiva Hotellrum och Sviter

Välkommen till Elgen Hotel Collection, en kollektion som har skapats med omsorg och passion för att förhöja den övergripande gästupplevelsen på de mest exklusiva hotellen runt om i världen.


En Kollektion för exklusiva hotellrum och sviter

Elgen Hotel Collection är skapad särskilt för att förse exklusiva hotellrum och sviter med en atmosfär av överlägsen komfort och elegans. Vår kollektion inkluderar sängar, madrasser, gavlar, kuddar, täcken och påslakan som har blivit en framgång på några av de mest förstklassiga hotellen.


Sängmodeller för de främsta hotellen

Våra sängmodeller, inklusive Dagmar, Iris, Sonia och Elle, är utformade för att tillfredsställa de mest krävande hotellen och överträffa gästernas förväntningar. Vi förstår vikten av en helhetsupplevelse och fokuserar på att erbjuda gästerna en god natts sömn som blir central för deras hotellvistelse.

Finaste material och fjädring för optimal komfort

Vi på Elgen Hotel Collection väljer endast de finaste materialen och fjädringarna för våra madrasser. Med en mångfald av innehåll kan vi skräddarsy komforten för varje individ, med varierande känslor och upplevelser. Vår användning av individuell fjädring, norrländsk furu och gran, samt exklusiva tyger som bomull, ull, silke, kashmir, naturlatex och tagel, ger madrasserna en optimal komfort. Resultatet är en känsla av stöd, luftighet och avlastning som bidrar till ett naturligt sovklimat.


Skräddarsydd sovkomfort för varje gäst

Varje modell inom Elgen Hotel Collection kan kombineras med valfri bäddmadrass, vilket möjliggör ett personligt urval för varje gäst. Vi strävar efter att skapa en unik och minnesvärd vistelse för varje individ, där sovkomforten är i fokus. Ge dina gäster den ultimata sömnupplevelsen med Elgen Hotel Collection – där varje detalj är noggrant utvald för att erbjuda en oöverträffad känsla av lyx och välbefinnande.


Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)