Upptäck varumärket Hästens | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Hästens sängar hos Sängvaruhuset ElgenVisa filter Dölj filter
Produktkategori
Produktserie

BLÅRUTAN

Hästens blåruta är mer än ett tyg - det är en ikon som kännetecknar den kvalitet som varje ägare av en Hästens-säng får njuta av natt efter natt. Med kunden i fokus och strävan efter den allra bästa nattsömnen är Hästens sängar ett naturligt val för dig som önskar det bästa. Hästens alla sängar är handgjorda med en enastående komfort.  Materialen som används vid tillverkningen av Hästens sängar är endast naturmaterial som renaste lin, ull och bomull, svensk furu och äkta, icke-allergiframkallade tagel.

Hästens har en innehållsrik historia som går sex generationer tillbaka i tiden – med rötter som sadelmakare till att utses till kunglig hovleverantör för sina sängar som fortfarande byggs för hand i Köping. Med en "spirit of excellence" gör Hästens idag några av de bästa handgjorda sängarna i världen.  

Sängvaruhuset Elgen säljer Hästens hela sortiment av sängar såsom ramsängar, ställbara sängar, kontinentalsängar, bäddmadrasser och sänggavlar. Välkommen att uppleva skillnaden att ligga i en Hästens. Kontakta oss eller besök butiken för att träffa en av våra erfarna säljare.

Kontakta butiken
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)