Ringsted Dun Sjöjungfrun Dunkudde | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Ringsted Dun Sjöjungfrun Dunkudde
Ringsted Dun Sjöjungfrun Dunkudde
Ringsted Dun Sjöjungfrun Dunkudde
Ringsted Dun

Ringsted Dun Sjöjungfrun Dunkudde

Gör dina val nedan
Höjd:
Hög
Hög Medium
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
1-3 vardagar
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
Passar till:
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Ringsted Sjöjungfrun Dunkuddar med bomullstyg och stoppning med gåsdun och små fjädrar. Kudden har 3-kammar, ett inre lager av dun och fjädrar för att ge stöd åt ditt huvud och hals, samt yttre lager stoppade med dun som är så fluffigt och mjukt mot huden att det nästan känns som om du sover på moln. Allergitestad - Helt kvalsterfritt 100% rena dun.

Finns i 2 storlekar: Medium och Hög Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Ringsted Dun Sjöjungfrun Dunkudde

  Yttre kamrar: 90% nytt, vita europeiskt gåsdun + 10% småfjäder / Inre kamrar: 30% nytt, vita europeiskt gåsdun + 70% småfjäder

  Fyllnadsvikt:

  MEDIUM = 100+450 g
  HÖG = 100+575 g

  Kan tvättas vid 60 grader. Måste torktumlas

  Samma natt som en sjökonungs yngsta dotter fyllde 15 räddade hon livet på ung prins. Hans skepp kapsejsade i stormen och sjöjungfrun förde den medvetslöse prinsen till klipporna, där han senare hittades av grannkonungens dotter. Sjöjungfrun längtade efter prinsen och simmade natt efter natt så nära palatset att hon kunde se honom sitta i månskenet. I sin förtvivlan gav hon sin vackra röst till havshäxan i utbyte mot ett par människoben.

  Om sjöjungfrun erövrade prinsens hjärta skulle hon förutom hans kärlek också få en evig själ. Men prinsen gifte sig istället med grannkonungens dotter och sjöjungfrun kastade sig i havet där hon förvandlades till havsskum. Men istället för att upphöra att existera förvandlades hon till en luftens dotter – en av dem som tilldelas en evig själ för sina goda gärningar.
 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)