90 Säng - Sängar med en bredd på 90 cm | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Sängar 90 cm

Visa filter Dölj filter
Prisklass
Varumärke
Sängtyp
Produktserie
sängrea
winga
 Winga Premium Ramsäng Beige 90
fr.3990 kr fr.5990 kr
sängrea
ekens
Ekens Entre Sängpaket
fr.6250 kr fr.9745 kr

Sängar 90 cm

Vi på Sängvaruhuset Elgen strävar efter att erbjuda dig sängar på 90 cm av hög kvalitet. Med de ledande sängvarumärkena under ett och samma tak kan vi garantera att du hittar en 90 cm säng för just dig. Välj mellan en 90x200 cm eller 90x210 cm.

Sängar 90 cm med optimal komfort

Att din säng ska ha en optimal komfort är viktigt för att du ska få din bästa sömn. Därför behöver du välja en säng som passar just dig och din kropp.

Hos oss hittar du lyxiga sängar med 90 cm bredd som garanterar komfort med trippla lager madrasser. Kombinera med en mjuk bäddmadrass ovanpå för att få den där extra mjuka känslan. Kom gärna in på besök i vår butik och provligg våra högkvalitativa sängar på 90 cm för att hitta en som passar dina komfortbehov.

Sängar från ledande sängmärken

På Sängvaruhuset Elgen har vi med största omsorg och noggrannhet valt ut alla sängmärken vi samarbetar med. Allt för att du ska kunna vara helt säker på att den 90 säng du köper är av högsta kvalitet. Några av de märken som du hittar hos oss är följande:

  • Ekens Sängar
  • Carpe Diem Beds
  • Hästens
  • Elite Sängar
  • Tempur
  • Jensen Sängar
  • Hilding Anders

 

Tänk på det här när du ska köpa ny 90 säng

När du ska köpa ny 90 säng finns det några saker som kan vara bra att fundera över. Det första du behöver tänka över är vilken typ av säng du är ute efter. Ska det vara en ramsäng med resårbotten som ger en stabil känsla, en kontinentalsäng som ger en hög och lyxig känsla eller en ställbar säng 90 som du kan anpassa efter din kropp?

 Andra saker att fundera över är längden. Behöver du en säng 90x210 cm eller räcker det med en säng 90x200 cm? Ska sängen vara fast eller mjuk i madrassen? Det finns även 90 säng med förvaring som är perfekt att ha exempelvis i barnrummet.

 Valen när det kommer till att köpa säng är många och vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt. Kontakta våra sängexperter på 08-440 32 00 eller kom in i vår butik där du kan prova dig fram bland alla våra 90 sängar.

Beställ 90 säng online

Hos oss kan du enkelt beställa en 90 säng på nätet och få den levererad direkt hem till dig. Vi erbjuder även uppbärning och montering av din nya säng så allt du behöver göra är att bädda och sen kan du krypa ner och njuta av en god natts sömn.

 Kom ihåg att vi även har ett stort utbud av sängtillbehör såsom täcken, kuddar och sängkläder som är perfekt att köpa i samband med att du beställer din nya 90  säng.

 Gör en värdefull investering i din sömn med en säng som är anpassad efter dig.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)