Sänglampor – Hitta din sänglampa på Sängvaruhuset Elgen.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Sänglampor

Visa filter Dölj filter
Färg

Inred med vackra sänglampor

Att ha en sänglampa på bordet vid sängen är inte bara praktiskt utan gör även mycket för inredningen. Den kommer lysa upp när du ska läsa en bok eller bara vill ha ett mysigt sken i sovrummet samtidigt som rätt sänglampa kommer att lyfta din inredning till nästa nivå. Välj därför en lampa som passar in med din stil. Vill du ha möjlighet att reglera ljusstyrkan ska du välja en dimbar sänglampa.

Sänglampa på vägg

En sänglampa på väggen ser klassiskt ut och passar i det traditionella sovrummet, det sparar dessutom plats på nattduksbordet. Du kan hänga en eller två i mitten på väggen ovanför huvudändan eller sätta en vid varje kant på huvudgaveln. Vi har små vägghängda sänglampor med riktat sken men också större som ger mer allmän belysning i rummet.

Sänglampa stående på bord

Har du ett större nattduksbord passar det utmärkt att ställa dit en vacker sänglampa. Den kommer ge sken från ett bra avstånd och bordet kommer inte att se tomt ut. En stående lampa ser nätt ut och ger ett stilrent uttryck.

Sänglampa hängande från tak

Något som numera är väldigt trendigt är att hänga en sänglampa från taket. Detta är praktiskt då det inte tar upp någon plats och lamporna kommer att få fokus i rummet. Tänk på att välja en lampa i en lämplig storlek och att den ska hänga längre ner än en vanlig taklampa brukar göra.

Välj rätt glödlampa

En sak du behöver tänka på är att välja rätt glödlampa. Läs under varje produktbeskrivning vilken glödlampa som rekommenderas. Tänk också på att välja en med behaglig styrka så att det inte blir för ljust sken i sovrummet.

Köp sänglampor i olika stilar på Sängvaruhuset Elgen

Oavsett om du vill ha en vägghängd sänglampa, en stående eller en hängande kan du hitta den hos oss. Vi har ett brett utbud av lampor från olika varumärken och i en mängd olika stilar. Vi samarbetar endast med märken som står för kvalitet och hållbarhet så du kan känna dig trygg med att du gör ett bra köp. Vi har alltid snabba leveranser!


Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på mejl eller telefon eller besöka vår butik i centrala Stockholm.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)