Tempur Madrass - Rätt Tempur-bäddmadrass | Sängvaruhuset.se
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Visa filter Dölj filter
Tempurguide
Höjd
Produktserie

Olika Tempurmadrasser att välja mellan

Tempur bäddmadrasser är populära för sitt formbara material som anpassar sig efter din kroppsform och minns den. När du lägger dig ned på sängen reagerar bäddmadrassen med att ge dig rätt tryckavlastning direkt och skapar en skön sovställning. Det finns många olika madrasser att välja på, välj den du tycker är mest bekväm.

Tempur bäddmadrass Pro Plus

Tempurs nya bäddmadrass TEMPUR Pro Plus 8 cm ger en helt ny nivå av komfort och stöd. Skapad för att anpassa anpassar sig till din unika vikt, form och värme.
Finns med vanligt och tyg och "smart cool" extra svalt tyg. 

Tempur bäddmadrass Pro Luxe

Tempurs nya bäddmadrass TEMPUR Pro Luxe 10 cm ger en helt ny nivå av komfort och stöd. Skapad för att anpassa anpassar sig till din unika vikt, form och värme.
Finns med vanligt och tyg och "smart cool" extra svalt tyg. 

Tempur bäddmadrass Original 7 cm

Den populäraste och mest sålda av bäddmadrasserna från Tempur. Skapad för att anpassa sig direkt efter din kropp och ge rätt stöd.

Tempur bäddmadrass Original Deluxe 9 cm

Den extra tjockleken i madrassen ger sängens ytskikt en lyxig och tjock känsla som märks av i komforten.

Tempur Wave Cloud bäddmadrass 7 cm

I viskoelastiskt material som formar sig efter din kropp och ger skönt stöd med rätt avlastning.

Tempur Cloud bäddmadrass Deluxe 9 cm

Som att sova på moln. Madrassen är uppbyggd av riktigt mjukt material som ger en både lyxig och skön känsla. Välj om du vill sova på den släta sidan eller den med vågmönster.

Tempur Wave Original bäddmadrass 7 cm

Med vågformade räfflor ligger du viktlös och skönt på denna mjuka bäddmadrass.

Därför är bäddmadrassen viktig

Bäddmadrassen placeras ovanpå en madrass för att ge tryckavlastande komfort och skapa en skön ytkänsla i sängen.

Komfort. Bäddmadrassen skapar en skön tryckavlastning och ger en lyxigare yta till sängen.
Skydd. Den skyddar madrassen mot fukt och slitage – och får din vanliga madrass att hålla längre.
Tryckavlastning. Den kan göra din säng mer bekväm för din kroppstyp, särskilt om du upplever att din nuvarande madrass är för fast eller för mjuk. Själva stödet i sängen kommer från sängbotten.

Det är en god idé att även köpa till ett madrasskydd som du enkelt kan dra av och tvätta. Skyddet är närmast en investering eftersom detta både förlänger bäddmadrassens livslängd och gör att sängen får betydligt mindre kvalster när du regelbundet tvättar. 

Tempur är ett ledande märke

Tempur är ett välkänt märke över hela världen. Deras temperaturkänsliga material skapar en oöverträffad tryckavlastning som fungerar för alla, oavsett kroppstyp. Varumärket är ledande även på vårdhem och sjukhus då materialets kvalitet är högt skattat av både patienter och läkare. Om du är sängliggande en längre tid är detta minnesskum av stort värde, vilket säger en hel del om varför det är så populärt världen över.

Snabb leverans och prisgaranti

Sängvaruhuset Elgen vet vad som krävs för en god nattsömn – sköna sängar, rätt kuddar, bra madrasser och framförallt snabba leveranser och prisgaranti. Vi jobbar med de ledande sängmärkena och har erbjuder branschens bredaste sortiment av sängar. Det är inte för inte vi levererar sängar och madrasser till lyxhotell. Du beställer dina varor enkelt online eller besöker vår butik i Stockholm City. Sedan skickas det du köpt fraktfritt hem till din dörr.


Fråga oss

Fråga oss på Sängvaruhuset om du vill ha råd eller vägledning kring bäddmadrasser. Vi har mer än 20 års erfarenhet och kan allt om hur sängkomponenter som dessa spelar in i både komfort och tryckavlastning.Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)