Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
sängrea
Ergonomisk & trögelastisk
Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt 25 cm i gruppen Bäddmadrasser / Varumärken / Tempur hos Sängvaruhuset Elgen (8311438500)
Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt 25 cm
Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt 25 cm
Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt 25 cm
Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt 25 cm
Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt 25 cm
Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt 25 cm
Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt 25 cm
Tempur Pro® Plus CoolQuilt 25 cm är en toppmodell för ultimat komfort och stöd. Madrassen är byggd med helt nytt TEMPUR® Advanced Material inuti vilket avlastar 20 % mer tryck, absorberar mer rörelse och anpassar sig bättre än någonsin. Överdrag i CoolQulit som gör madrassen extra mjuk och fluffig med SmartCool som ger ännu lyxigare kylkomfort. 

Madrassen finns i 3 olika fasthetsgrader: Mjuk, Medium och Fast.

Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt 25 cm

SmartCool™ Technology
CoolQuilt-överdraget innehåller quiltat, dämpande TEMPUR®-material och en innovativ SmartCool Technology™️ för en ännu lyxigare och svalare komfort. SmartCool™ Technology gör madrassen sval att ta på och absorberar överskottsvärme för att hålla dig fräsch och sval genom natten.

Överdraget är tillverkat i återvunnen polyester, är avtagbart och mindre storlekar kan maskintvättas i 40 grader; vi rekommenderar att större storlekar tvättas och torktumlas professionellt. Överdraget har en dragkedja som underlättar av- och påtagning.

Madrassen passar i de flesta sängramar eller på vilken ventilerande sängbotten som helst, även i vissa sängskåp och våningssängar.

MADE IN GREEN by OEKO-TEX® är ett certifikat som garanterar att Tempurs produkter har testats för hälsoskadliga ämnen uppnådda genom certifiering enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Tempurs produkter har tillverkats i miljövänliga anläggningar under säkra och socialt ansvarsfulla arbetsförhållanden genom certifiering i enlighet med STeP av OEKO-TEX®.

Överlägsen Komfort & Stöd
När du har sovit på en Tempurmadrass inser du att den inte kan jämföras med andra madrasser på marknaden. Tempurs temperaturkänsliga material formar sig efter din kroppsform och minskar obehaget mot dina tryckpunkter genom att omfördela trycket så att du omedelbart kan koppla av i din mest bekväma sovställning och det fulla stödet kvarstår.
Läs mer
Tempur

Tempur Madrass Pro Plus CoolQuilt 25 cm

Gör dina val nedan

Ställ din fråga kring produkten

modell Pro Plus CoolQulit 25 cm
 • Pro SmartCool 21 cm
 • Pro Plus SmartCool 25 cm
 • Pro Luxe CoolQuilt 30 cm
Storlek:
80x200 cm
80x200 cm 80x210 cm 90x200 cm 90x210 cm 105x200 cm 105x210 cm 120x200 cm 120x210 cm 140x200 cm 140x210 cm 160x200 cm 160x210 cm 180x200 cm 180x210 cm
Fasthet:
Välj Fasthet
?
svealimpa_svart
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
4-8 veckor
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.

FRAKTFRI LEVERANS

Vid köp av säng erbjuder vi fraktfri leverans hem till dörren. Vi kan även bära in, montera och slänga din gamla säng. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.

FLEXIBEL BETALNING

Välj den betalning som passar dig!​

Ställ din fråga kring produkten


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
experten säger

Vilken fasthet ska jag välja?


Med fasthet menar vi hur mjuk eller fast madrassen är. Vilken fasthet du behöver beror på hur du ligger i sängen. Oavsett om du föredrar att ligga på rygg, mage eller på sidan bör din rygg hålla sig i en neutral position, där svanken får stöd och ryggraden bibehåller sin naturliga kurva.

FAST

 • Om du sover på mage
 • Om du väger +80kg
 • Om du uppskattar fastare sängar

MEDIUM

 • Om du sover på rygg och sida mest
 • Om du väger -80kg
 • Om du uppskattar något följsammare komfort

MEDIUM / FAST

 • Om ni är två personer och önskar halva sängen fastare och andra halvan medium sida.

MJUK & EXTRAFAST

Många modeller finns även i mjuk eller extrafast för kunder som önskar. Fråga vår personal.Tveka inte att höra av dig till oss om du har mer frågor kring fasthet, så hjälper våra sängexperter dig att välja rätt säng.

Kontakta oss
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)