Varnamo of Sweden Anemon Kuddpaket | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Värnamo of Sweden

Varnamo of Sweden Anemon "Kuddpaket"

 
2340 kr / 1490 kr
1490 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning 1490 kr
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
2-5 vardagar
Lägg till i varukorg
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
Passar till:
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Bädda sängen lyxigt med ett kuddpaket från svensa Väranmo of Sweden och skapa en oas av komfort och avkoppling.
För att skapa en elegant hotellbäddning är en av de viktigaste aspekterna valet av kuddar. Med två stora Anemon XL-kuddar i 65x90 cm, och ytterligare två sovkuddar i storlek 50x60 cm, kan du förvandla din säng till en plats där du kan sjunka ned och njuta av en djup och fridfull sömn. Läs mer


Har du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

 • Produktbeskrivning
 • Varnamo of Sweden Anemon "Kuddpaket"

  De stora Anemon XL-kuddarna är perfekta för att lägga till en extra nivå av lyx och stöd. Deras generösa storlek gör det möjligt för dig att svepa in dig i en mjuk omfamning av komfort varje kväll. Dessa kuddar är fyllda med högkvalitativt material som ger optimal stöd för huvudet och nacken, och de är täckta med en lyxig och mjuk klädsel som känns underbar mot huden.

  De två sovkuddarna i storlek 50x60 cm är också oumbärliga för en lyxig sängupplevelse. Dessa kuddar är utformade för att vara extra mjuka och stödjande, vilket gör dem perfekta för att skapa den perfekta sovplatsen. Du kan ordna dem på sängen för att ge extra stöd när du läser eller tittar på TV innan du somnar, och sedan njuta av deras komfort när du väl ligger ned.

  Tillsammans skapar de fyra kuddarna en säng som är både vacker och funktionell. De ger den ultimata komforten och gör det svårt att vilja lämna sängen på morgonen. Så varje kväll, när du gör din säng lyxigt med Anemon XL och sovkuddar, skapar du en oas av komfort och avkoppling där du kan luta dig tillbaka och njuta av en god natts sömn.
 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)