Barnsängar - Hitta din nya barnsäng på Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Barnsängar

Visa filter Dölj filter
Kategori
Sängstorlek
Plupp_sangar_pris
Mavis Lisa Familjesäng
fr. 5495 kr fr. 7495 kr
Flexa Freja Barnsäng Vit
fr. 10369 kr fr. 12199 kr
Plupp_sangar_pris
Mavis Sunne Våningssäng
fr. 5695 kr fr. 7495 kr
Flexa Freja Barnsäng Blue
fr. 10369 kr fr. 12199 kr
Mavis Sunne Loftsäng
fr. 4695 kr fr. 6495 kr
Mavis Lisa våningssäng 90x200 cm
fr. 4995 kr fr. 6995 kr
Plupp_sangar_pris
Mavis Falsterbo Juniorsäng
fr. 6223 kr fr. 7995 kr
Flexa Juniorsäng med lådor
fr. 5092 kr fr. 5990 kr
Flexa Cottage Hussäng Vit
fr. 4164 kr fr. 4899 kr


Barnsängar

Här på Sängvaruhuset hittar du barnsängar från ledande sängmärken som Mavis, Flexa, Oliver Furniture och Sebra. Välj mellan små och stora barnsängar för barn i alla olika åldrar. Dessutom finns det sängar med olika funktioner såsom barnsäng med förvaring, barnsäng med koja och barnsäng på hjul. Ge ditt barn det bästa – en god natts sömn!


Säkra barnsängar för varje barnrum

Barnsängar är en viktig investering för föräldrar som vill ge sina barn en god natts sömn. Det finns många olika faktorer att tänka på när du väljer en barnsäng. För det första är det viktigt att tänka på storleken på sängen. Du vill se till att sängen är tillräckligt stor för ditt barn att sova bekvämt och säkert under många år framöver. Det är också viktigt att tänka på vilket material sängen är tillverkad av. Många barnsängar är gjorda av trä och det är viktigt att se till att träet är av hög kvalitet och fritt från skadliga kemikalier.

 Det är också viktigt att se till att sängen har en stabil och säker konstruktion. Sängen behöver vara robust nog för att klara av de dagliga påfrestningarna som ett barns lek och aktiviteter kan medföra. Det är också viktigt att se till att sängen är utformad för att minimera riskerna för fall och andra olyckor. En barnsäng med höga kanter runt omkring kan exempelvis minska risken för att barnet ramlar ur sängen under natten.

På Sängvaruhuset Elgen samarbetar vi endast med sängmärken som erbjuder pålitliga och kvalitativa barnsängar som är säkra för ditt barn.

Våningssäng för barn

Att ha en våningssäng i ett barnrum kan ha flera fördelar. För det första kan det spara värdefull golvyta, särskilt om rummet är relativt litet. Genom att placera två sängar ovanpå varandra kan du öppna upp utrymme för lek och förvaring på golvet, vilket kan vara särskilt viktigt i mindre bostäder eller i rum som delas av flera barn. Våningssängar i barnrum kan också ge en känsla av mysighet och trygghet för barnen. Att sova uppe på en högre nivå kan kännas som en spännande äventyrsupplevelse för de yngre, samtidigt som det ger en känsla av trygghet att ha syskonet eller en vän sovandes under. Välj gärna en liten våningssäng om barnen är små.

Mysig barnsäng med vacker design

När du väljer en barnsäng är det också viktigt att tänka på designen. Du vill hitta en säng som passar in i barnets rum och som är både praktisk och estetiskt tilltalande. Det finns många olika designalternativ att välja mellan, från klassiska träramar till mer moderna och färgglada alternativ.

En barnsäng i trä eller barnsäng i natur är vackert när du vill gå för den mer naturliga och jordiga stilen i barnrummet medan en barnsäng i vit är perfekt när du vill ha ett stilrent och ljust barnrum. Vill du ha en mörkare och mer ombonad stil är en barnsäng i grå ett bra alternativ.

Barnsängar med olika funktioner

Oavsett om du vill köpa en låg barnsäng, en barnsäng med höga kanter eller en barnsäng med gavel så hittar du rätt säng här. Vi har dessutom ett flertal barnsängar med olika funktioner som kan underlätta småbarnslivet och göra vardagen lite roligare.

Barnsäng med förvaring

En barnsäng med lådor är perfekt för extra förvaring för exempelvis leksaker eller kläder. Lådorna ger mycket förvaring utan att ta upp någon extra plats i rummet.

Barnsäng med koja

Alla barn uppskattar en barnsäng med koja under. Detta är en barnsäng loftsäng som innebär att själva sängen är högre och att det under barnsängen är en koja som barnen kan krypa in och leka i.

Barnsäng med rutschkana 

En barnsäng med rutschkana kommer ditt barn att älska. Detta är en högre säng med en trappa upp och rutschkana som barnet kan åka ner i när det är dags att gå upp på morgonen.

Barnsäng hus 

En barnsäng i form av ett hus kan du klä med tyg, ljusslingor eller växter för att skapa en vacker liten hussäng som ger hela barnrummet karaktär.

Barnsäng med extrasäng 

En barnsäng med utdragbar extrasäng är perfekt för alla de tillfällen då barnet vill ha en kompis som sover över. Bara dra ut extrasängen så är sovplatsen fixad.

Barnsäng med hjul 

En barnsäng med hjul kan vara bra om du ofta behöver flytta på sängen. Exempelvis om du har en spjälsäng bredvid din vanliga säng så kan det vara bra att kunna flytta på den när det behövs.

Barnsäng våningssäng 

En barnsäng våningssäng är utmärkt om flera barn delar rum. Då behöver inte sängarna ta upp onödig utan utan staplas istället på höjden.

Köp barnsäng på Sängvaruhuset Elgen

Sängvaruhuset Elgen erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa barnsängar från varumärken som Oliver Furniture, Mavis och Flexa. Deras sortiment innehåller allt från traditionella spjälsängar till mer moderna och innovativa designalternativ. Vi är stolta över att erbjuda barnsängar av högsta kvalitet, med fokus på säkerhet, hållbarhet och komfort.