Black Week täcke – Fynda duntäcken hos Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Black Week täcke – Fynda duntäcken hos Sängvaruhuset Elgen

Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

Silkestäcke 150x210 cm
fr.1960 kr fr.2450 kr
Tempur Duntäcke Elite Enkel
fr.3371 kr fr.4495 kr
Tempur Duntäcke Elite Dubbel
fr.5621 kr fr.7495 kr
Gripsholm Nelson Täcke
fr.599 kr fr.749 kr

Black Week 2023 är äntligen här och hos Sängvaruhuset Elgen har vi förberett årets bästa erbjudanden på täcken! Du och ditt sovrum förtjänar det allra bästa och med våra exklusiva Black Friday-erbjudanden är det nu du kan unna dig härligt varma och mjuka täcken till oslagbara priser.

Förbättra din sömnkvalitet med ett nytt täcke

Vi vet hur viktig en god natts sömn är. Därför har vi satsat stort i år för att kunna erbjuda dig de bästa priserna på kvalitetstäcken från välkända varumärken. Med åren kan täcken tappa både sin fluffighet och sin förmåga att hålla dig varm under natten, och det är då det är dags att uppgradera till nya. Under Black Week har vi samlat våra bästa erbjudanden på täcken så att du kan njuta av en ännu bättre sömnkvalitet och vakna utvilad varje dag.

Black Friday 2023 – Årets bästa priser på täcken

Black Friday är känd som årets shoppinghöjdpunkt, och det är också det bästa tillfället att fynda täcken av högsta kvalitet hos oss på Sängvaruhuset Elgen. Hos oss hittar du ett stort sortiment av täcken från pålitliga tillverkare. Välj bland material som dun, fiber, ull eller mullbärssilke för att hitta det täcke som passar dina behov bäst.

 

Drömpriser på varma täcken under Black Week hos Sängvaruhuset Elgen

Letar du efter de bästa Black Week- och Black Friday-erbjudandena på täcken 2023? Då har du kommit rätt. Hos Sängvaruhuset Elgen hittar du just nu högkvalitativa täcken till oslagbara priser. Missa inte chansen att investera i bättre nattsömn under årets mest efterlängtade shoppingvecka!

 Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)