Skummadrass från ledande varumärken hos Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00

Skummadrass

Skummadrasser för alla

Skummadrasser är det lätta och smidiga alternativet för både gästsäng och barnsäng. Här på Sängvaruhuset hittar du flera skummadrasser från olika märken och i olika storlekar. Kontakta oss om du behöver hjälp med vilken madrass som passar dina behov bäst. Vi vet allt om skummadrasser


Mavis

Mavis skummadrasser kommer i två olika versioner. Mavis madrass är en enkel och bekväm madrass som har alla funktioner som en skummadrass ska ha. Mavis Vimmerby växamadrass är uppdelad i två delar för att du ska kunna använda den i en växasäng. Antingen kan du använda en av delarna eller båda två samtidigt för att anpassa madrassen efter längden på den som ska sova. Denna madrass är perfekt för små barn och kan sedan följa med efterhand som barnet växer.


Värnamo of Sweden Lastenpatja

Denna skummadrass med en storlek på 60x120x8 cm passar perfekt i spjälsängen. Madrassen är stoppad med en kärna i fixerad polyesterfiber som gör att din bebis kommer sova gott hela natten. Det vita tyget är en skön mix av bomull och polyester som är tåligt, precis som en barnmadrass behöver vara.


Oliver furniture

Oliver furniture är experter på att tillverka snygga och praktiska barnmöbler av trä och erbjuder skummadrasser som är gjorda för deras möbler. Välj mellan en madrass som passar till Seaside spjälsäng eller Basic mini +. Här hittar du även en tunnare madrass till Seaside vagga som gungar din bebis till sömns.


Hilding Anders

Denna skummadrass består av ett bekvämt polyesterskum och vävt tyg som du enkelt kan ta av och tvätta. Madrassen finns i två olika tjocklekar: 10 eller 13 cm. Tyget är dessutom godkänt enligt Öko-Tex Standard och har därmed märkningen trygg textil.


Skummadrass är bra för barn

En bebis ska sova i en egen säng och på en madrass som inte är för mjuk. Det är också viktigt att madrassen passar formen på spjälsängen så att barnet inte kan klämmas. Med någon av skummadrasserna för spjälsängar som vi erbjuder kan du vara trygg med att din bebis sover lugnt och säkert.

Vi hjälper dig gärna

Här på Sängvaruhuset Elgen har vi över 20 års erfarenhet av sängar och delar gärna med oss av vår kunskap till våra kunder. Undrar du något om skummadrasser, sängar eller sängkläder kontaktar du oss så hjälper vi dig. Vi har ett brett utbud av allt inom sömn och sovrum från ledande varumärken. Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)