Elgen Hotel Collection Påslakan White | Sängvaruhuset Elgen
sangvaruhuset logga guldkkartan
Kontakta oss
08-440 32 00
Elgen Hotel Collection Bambu Påslakan White i gruppen Sängkläder / Påslakan / Storlek / Påslakan 220x220 cm hos Sängvaruhuset Elgen (ehcwht00)
Elgen Hotel Collection Bambu Påslakan White
Elgen Hotel Collection Bambu Påslakan White
Elgen Hotel Collection Bambu Påslakan White
Elgen Hotel Collection

Elgen Hotel Collection Bambu Påslakan White

Gör dina val nedan
Färg: White
 • White
 • Champagne
 • Blue
 • Grey
 • Brown
 • Black
Storlek:
150x210 cm
150x210 cm 220x220 cm
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
|
1-3 vardagar
Kombinationen saknas. Vänligen välj en annan storlek/modell/färg ovan.
Passar till:
 • Snabba leveranser
 • Prisgaranti
 • Räntefri avbetalning
Fraktfra alternativ i kassan
Ställ din fråga kring produkten
Upptäck den ultimata lyxen och komforten med exklusiva påslakan i bambu! Välj det bästa för din sömn och omfamna den mjuka känslan av ren bambufiber varje natt.

Varje påslakan är skapat med omsorgsfullt utvalda bambufibrer för att erbjuda en oöverträffad mjukhet och silkeslen beröring mot din hud. Bambufiber har en naturlig termoreglerande förmåga som anpassar sig efter din kroppstemperatur, vilket ger en perfekt balans av värme och svalka. Elgen Hotel Colection Påslakan är tillverkade av 100% förnyelsebar bambu, ett ekologiskt och hållbart material. Njut av lyxen med gott samvete och bidra till en grönare framtid. Läs merHar du frågor om produkter?


Kontakta butiken!

08 – 440 32 00

Andra kunder köpte även

Elgen Sänggavel Slät
fr.2884 kr fr.4120 kr
Elgen Sänggavel Knapp
fr.3248 kr fr.4640 kr
 • Produktbeskrivning
 • Elgen Hotel Collection Bambu Påslakan White

  Bambu som material

  Bambu har förmågan att absorbera och avdunsta upp till fyra gånger mer fukt än konventionella bomullsmaterial, vilket gör det idealiskt för alla årstider. Bambumaterialet är inte bara högpresterande utan också naturligt antibakteriellt, vilket skapar en fräschare och mer hygienisk sovmiljö. Dessutom är bambu 100% biologiskt nedbrytbart och förnyelsebart.

  Bambu, satin och sidenörngott är tillverkade av mycket mjukare material. Dessa material möjliggör en mjuk yta där ditt hår och din hud kan glida smidigt, vilket minskar friktionen och därmed risken för slitskador. Bambu, satin och sidenörngott har också lägre absorptionsförmåga jämfört med bomullsörngott, vilket bidrar till att håret och huden behåller sina naturliga fuktnivåer.


  Vad är bambusatin?

  Bambusatin är ett material som tillverkas genom att använda bambufibrer för att skapa ett satinliknande tyg. Det är viktigt att notera att termen "satin" i bambusatin refererar till vävnadsstrukturen snarare än själva materialet. Satin är en vävteknik där trådarna är ordnade på ett sätt som ger tyget en slät och glänsande yta.

  Fördelar med bambu

  Här är några egenskaper och fördelar med sängkläder som är tillverkade av 100% bambu:

  1. Mjukhet: Bambufibrer är naturligt mjuka och ger en behaglig känsla mot huden. Sängkläder av 100% bambu kan kännas silkeslena och sköna.

  2. Andningsförmåga: Bambu är känt för sin goda andningsförmåga och fuktreglering. Det kan bidra till att hålla dig sval och bekväm under natten genom att absorbera och avdunsta fukt.

  3. Hypoallergena egenskaper: Många bambuprodukter har antibakteriella och hypoallergena egenskaper, vilket kan vara fördelaktigt för personer med känslig hud eller allergier.

  4. Miljövänligt: Bambu är en snabbväxande växt som kräver mindre vatten och inga bekämpningsmedel jämfört med bomull. Sängkläder av 100% bambu betraktas därför ofta som ett miljövänligt val.

  5. Hållbarhet: Bambu är starkt och hållbart, vilket gör att sängkläder av bambu kan vara långlivade om de vårdas ordentligt.


  Att vårda och tvätta sina bambulakan

  Bambulakan tillverkas av ett slittåligt material, och med rätt omvårdnad kan de förbli mjuka och lyxiga under lång tid. När du får dina nya bambulakan, ta dig tid att packa upp dem och känn på deras mjukhet och kvalitet.

  När det gäller att tvätta dina bambulakan i tvättmaskinen, är det absolut möjligt och praktiskt. De behöver inte tvättas för hand, men för att förlänga deras livslängd bör du överväga att använda ett skonsamt tvättprogram. Det är inte nödvändigt, men det kan definitivt bidra till att bibehålla lakanens kvalitet över tid. Ibland lönar det sig att visa extra omsorg för sina nya lakan för att bevara deras lyxiga känsla.

  När det kommer till tvättemperatur är det bäst att tvätta bambulakan i högst 40°C. Bambu är ett funktionellt material med naturligt smutsavvisande och antibakteriella egenskaper. Tvätt i för hög temperatur kan leda till krympning och brytning av fibrer, vilket kan påverka lakanens antibakteriella egenskaper. Dessutom är det miljövänligt och kostnadseffektivt att tvätta i lägre temperaturer.

  Vilket tvättmedel är lämpligt för mina bambulakan? 

  Det är av stor vikt att undvika tvättprodukter som innehåller blekmedel, optiska ljusmedel och sköljmedel. Vi rekommenderar enzymfritt tvättmedel. För att säkerställa långvarig kvalitet och bevarande av lakanens kvalitet så rekommenderas att undvika användning av sådana tvättprodukter.

  Hur bör jag torka mina bambulakan? 

  Hängtorka dina lakan för att bevara hållbarheten och kvaliteten, alternativt kan du torktumla dina bambulakan på lägsta möjliga temperatur för att undvika krympning.

  I vilken temperatur bör jag tvätta mina bambulakan? 

  Vi rekommenderar att bambulakan tvättas i högst 40°C. Bambu är ett funktionssmaterial som har smutsavvisande egenskaper i sig själv och är naturligt antibakteriellt vilket motverkar tillväxt av microorganismer och håller dålig lukt borta. Vid tvätt i för hög temperatur kan textilen krympa, man riskerar också att fibrerna bryts ner och materialet förlorar dessa antibakteriella egenskaper. Att tvätta i lägre temperatur kommer även spara dig en del pengar, då vattnet inte behöver värmas upp.

 • Betalning
 • Leverans och frakt
 • LEVERANS & FRAKT


  SMÅ PAKET

  Små paket skickas fraktfritt till utlämningsställe på ordrar över 795:-. Vi har även flera olika fraktalternativ och fraktbolag som kan väljas i kassan. Läs mer om leveranser i våra köpvillkor.

  STORA PAKET
  Stora paket körs fraktfritt till din hemadress på ordrar över 795:- För bäddmadrasser är den fraktfria gränsen 2995:- (Vissa varumärken och produkter exkluderade). Köper du en säng erbjuder vi även uppbärning och montering mot avgift i stora delar av Sverige. För att se vilka tjänster vi kan erbjuda dig väljer du din vara och anger ditt postnummer i kassan.


  Läs mer i våra köpvillkor Köpvillkor
 • Kundrecensioner
Hi and Welcome!
Select your shipping country
Sweden
Denmark (Danish) Finland (Finnish) Finland (Swedish) Sweden (Swedish)